NZXT H5 Elite modelini mi H5 Flow modelini mi almalıyım

4lp_12

80+
Reaksiyon skoru
3
Bir kaç gündür NZXT H5 kasalarını araştırıyorum. Bütçe hakkında bir sorunum yok fakat elite ile flow modeli arasında kaldım. Bence elite modeli çok daha güzel duruyor çünkü ön paneli de cam. Fakat flow modelinin de soğutası daha iyi olabilir çünkü ön paneli mesh. Ve sistemimin ısınma problemi yaşamasını istemiyorum. Sizce hangi kasayı almak daha mantıklı ?

Açıkcası akvaryum kasalar bence çok hoş durmuyor. Ayrıca bu kasanın köşeli yapısı da çok hoşuma gitmedi. Ve masam da biraz küçük. Bu yüzden özellikle H5 serisine bakıyorum. Ama soğutma konusu da aklıma takıldı

Açıkcası akvaryum kasalar bence çok hoş durmuyor. Ayrıca bu kasanın köşeli yapısı da çok hoşuma gitmedi. Ve masam da biraz küçük. Bu yüzden özellikle H5 serisine bakıyorum. Ama soğutma konusu da aklıma takıldı
flow olanın hava akışı daha iyi, elite olanın rgbsi güzel. ben de ikisi arasında kalmıştım gittim lian li lancool 216 aldım, memnunum.

Hangi ekran kartı ve işlemci ile kullanacaksın?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Nzxt H7 yada Corsair 4000D bakabilirsin

Bir kaç gündür NZXT H5 kasalarını araştırıyorum. Bütçe hakkında bir sorunum yok fakat elite ile flow modeli arasında kaldım. Bence elite modeli çok daha güzel duruyor çünkü ön paneli de cam. Fakat flow modelinin de soğutası daha iyi olabilir çünkü ön paneli mesh. Ve sistemimin ısınma problemi yaşamasını istemiyorum. Sizce hangi kasayı almak daha mantıklı ?
Kapalı kasalardan uzak durun mesh yapıda önü açık modellere yönelin flow tercihi yerinde duruyor nzxt şart değil ise alttaki ürünü öneririm.

dediğim gibi masamda çok fazla alan yok o yüzden mid-tower ATX kasa tercih edeceğim gibi duruyor

Kapalı kasalardan uzak durun mesh yapıda önü açık modellere yönelin flow tercihi yerinde duruyor nzxt şart değil ise alttaki ürünü öneririm.
tabii ki sadece NZXT kasalarına bakmak doğru değil. Ben sadece görünüşü çok hoş durduğu için sordum. Kapalı kasa flow kasa arasındaki fark (derece olarak) internette çok fazla gözükmüyor. Ama sizede güveniyorum.

ekran kartınız nedir?
Gigabayte RTX 4070 Ti Super Windforce

tabii ki sadece NZXT kasalarına bakmak doğru değil. Ben sadece görünüşü çok hoş durduğu için sordum. Kapalı kasa flow kasa arasındaki fark (derece olarak) internette çok fazla gözükmüyor. Ama sizede güveniyorum.

Gigabayte RTX 4070 Ti Super Windforce
9 10 derece fark eder.Belki daha fazla bilmiyorum.mAtx kasa önerisi olarak https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11058

9 10 derece fark eder.Belki daha fazla bilmiyorum.mAtx kasa önerisi olarak https://inventus.com.tr/mi_products/Product.aspx?PID=11058
Benim 3000D airflow kasam var. Fansiz kullanirken 5500 stok fan ile bosta 60 dereceydi. Simdi 3 intake 2 egzoz var, bosta 45 derece civari. Yani dediginiz gibi oldukca farkediyor hele de H5 ELITE kasada o sistem bosta bole yanar. Kasa hem kucuk hemde mesh yeri cok az.

Arkadasin attigi PHANTEKS kasa almaniz cok daha iyi olacaktir.

Anladım. Yani belirttiğiniz gibi çok fark varmış. Peki çok incelemesine bakmasam da tek akvaryum görünüşlü sevdiğim kasa Lian Li O11 dynamic nasıl ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,660
Üyeler
184,962
Son üye
walter wonka
Geri