Çözüldü✓ NZXT H6 Flow Sıvı 360 mm Soğutucu Sığmaması HK.

SystemGC

80+
Reaksiyon skoru
137
Herkese Selam,

Arctic Liquid Freezer III 360 MM sıvı soğutucum bugün geldi. Ancak Kasanın üst tarafına sığmıyor. Bu nedenle kurulumunu yapamıyorum :(

Kasayı İtopya üzerinden almıştım ancak orada da iade süresi doldu. Açıklamasında yazan bilgiye göre ürün aldığımı söyledim ancak durumu kabul etmiyorlar.

Farklı bir marka sıvı soğutucu da almak istemiyorum. Önerileriniz nedir?

Açıklamada yazan bilgiye istinaden ürün almama rağmen THH başvursam kazanma ihtimalim var mıdır?

THH nerdeyse 2 aya yakın sürer. Ayrıca senin haklı çıkman için bir sebep yok. THH işlemlerinde bir haksızlık söz konusu olur sende böyle bir şey yok.

Herkese Selam,

Arctic Liquid Freezer III 360 MM sıvı soğutucum bugün geldi. Ancak Kasanın üst tarafına sığmıyor. Bu nedenle kurulumunu yapamıyorum :(

Kasayı İtopya üzerinden almıştım ancak orada da iade süresi doldu. Açıklamasında yazan bilgiye göre ürün aldığımı söyledim ancak durumu kabul etmiyorlar.

Açıklamada yazan bilgiye istinaden ürün almama rağmen THH başvursam kazanma ihtimalim var mıdır?
Sığmaması çok garip yani sığmasını engelleyen şey nedir ?

Kasanın kullanıcı klavuzunda maksimum 30mm kalınlıkta radyator desteklediği yazıyor. Arctic sıvı soğutmaların kalınlıkları 38mm. İnce fanlara geçmek ya da kasa değiştirmek dışında yapabileceğin bir şey yok.

Herkese Selam,

Öne takmayı denediniz mi?

Sorunu çözdük herkese teşekkürler.

Detaylı araştırmadan H6 Flow almışım :) Aldığım kasayı maalesef ki 2. elden satmak durumunda kaldım :(

Sonrasında NZXT ile Global ile görüşerek detaylı bilgi aldım ve H9 Flow'da satın aldım. Üst bölüm radyatör bölüme sığdı. Ancak yine de 3-4 MM aralık kaldı.

• Beğen
Reaksiyonlar: ramo
Detaylı araştırmadan H6 Flow almışım :) Aldığım kasayı maalesef ki 2. elden satmak durumunda kaldım :(

Sonrasında NZXT ile Global ile görüşerek detaylı bilgi aldım ve H9 Flow'da satın aldım. Üst bölüm radyatör bölüme sığdı. Ancak yine de 3-4 MM aralık kaldı.
Saolasin

Geri