Neler Yeni

Çözüldü✓ NZXT H6 Flow Sıvı 360 mm Soğutucu Sığmaması HK.

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ahmet Unsal
Herkese Selam,

Arctic Liquid Freezer III 360 MM sıvı soğutucum bugün geldi. Ancak Kasanın üst tarafına sığmıyor. Bu nedenle kurulumunu yapamıyorum :(

Kasayı İtopya üzerinden almıştım ancak orada da iade süresi doldu. Açıklamasında yazan bilgiye göre ürün aldığımı söyledim ancak durumu kabul etmiyorlar.

Farklı bir marka sıvı soğutucu da almak istemiyorum. Önerileriniz nedir?

Açıklamada yazan bilgiye istinaden ürün almama rağmen THH başvursam kazanma ihtimalim var mıdır?

Fabrizio Romano

80+ Platinum
En İyi Cevap
5
THH nerdeyse 2 aya yakın sürer. Ayrıca senin haklı çıkman için bir sebep yok. THH işlemlerinde bir haksızlık söz konusu olur sende böyle bir şey yok.

Aytekin

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
270
İsim
Aytekin
Herkese Selam,

Arctic Liquid Freezer III 360 MM sıvı soğutucum bugün geldi. Ancak Kasanın üst tarafına sığmıyor. Bu nedenle kurulumunu yapamıyorum :(

Kasayı İtopya üzerinden almıştım ancak orada da iade süresi doldu. Açıklamasında yazan bilgiye göre ürün aldığımı söyledim ancak durumu kabul etmiyorlar.

Açıklamada yazan bilgiye istinaden ürün almama rağmen THH başvursam kazanma ihtimalim var mıdır?
Sığmaması çok garip yani sığmasını engelleyen şey nedir ?

adral

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
72
İsim
a a
Kasanın kullanıcı klavuzunda maksimum 30mm kalınlıkta radyator desteklediği yazıyor. Arctic sıvı soğutmaların kalınlıkları 38mm. İnce fanlara geçmek ya da kasa değiştirmek dışında yapabileceğin bir şey yok.

samaras00

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,720
İsim
veli gok
İlgilendiği Kategoriler
TEKNOLOJİ
Herkese Selam,

Öne takmayı denediniz mi?

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ahmet Unsal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu çözdük herkese teşekkürler.

SystemGC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Ahmet Unsal
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Detaylı araştırmadan H6 Flow almışım :) Aldığım kasayı maalesef ki 2. elden satmak durumunda kaldım :(

Sonrasında NZXT ile Global ile görüşerek detaylı bilgi aldım ve H9 Flow'da satın aldım. Üst bölüm radyatör bölüme sığdı. Ancak yine de 3-4 MM aralık kaldı.

• Beğen
Reaksiyonlar: ramo

ramo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
236
İsim
Ramazan
Detaylı araştırmadan H6 Flow almışım :) Aldığım kasayı maalesef ki 2. elden satmak durumunda kaldım :(

Sonrasında NZXT ile Global ile görüşerek detaylı bilgi aldım ve H9 Flow'da satın aldım. Üst bölüm radyatör bölüme sığdı. Ancak yine de 3-4 MM aralık kaldı.
Saolasin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,050,203
Üyeler
166,711
Son üye
ahmetumutkarakas16
Top Bottom