🔥İndirim NZXT H7 FLOW 2500 TL

Ckribrahim

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,405
Uygun fiyata stok getirmişler. Elite modelleri fanlardan dolayı biraz tuzlu gibi.

Son düzenleme:
Beyazı baya güzel

Sade beyaz ve kaliteli kasa arayanlar için güzel fiyat

Uygun fiyata stok getirmişler. Elite modelleri fanlardan dolayı biraz tuzlu gibi.

Sence bu mu antec df800flux mu antec 5 fan ile gelio 3 u argb 2 si sade hangisi tercihen mantikli fiyatlar ayni

Çok güzel duruyor

Sence bu mu antec df800flux mu antec 5 fan ile gelio 3 u argb 2 si sade hangisi tercihen mantikli fiyatlar ayni
H7 flow alırsan fan alman gerekiyor. İyi fanların 3 lü seti zaten 1000tl. Nzxtde 2 tane düz fan geliyor. Toplam 5 fan olur yine ama 2500 yerine 3500 veriyorsun işte.

elite olan aşırı güzel duruyor airflowda güzel, sadece yandan hava alması zor olmaz mı elite modelin soğutması çok iyi olmaz gibi tam gösteriş kasası olmuş

elite olan aşırı güzel duruyor airflowda güzel, sadece yandan hava alması zor olmaz mı elite modelin soğutması çok iyi olmaz gibi tam gösteriş kasası olmuş
Aynen öyle flow kadar iyi değil.

• Beğen
Reaksiyonlar: rave
Ömürlük kasa ama alınca diğer parçalar da güzel olsun diye çok para harcatacak. :unsure:

Hocam daha dün H510 Flow aldım 1700 TL'ye. Sizce kasayı geri gönderip bunumu alsam kötümü yaptım bilmiyorum

daha önce nzxt h5 elite almıştım. kasa çok güzel tasarım güzel. görünmeyen kısımdaki kablolar için ayrı ayrı kanal yapmışlar kabloları toplamak için düzenek yapmışlar vs. Ama hep sizi extra fan almak zorunda bırakıyolar. Benim adığım kasanında egzos fanı yoktu. extradan da 300-400 rgb fana bayılmıştım.

H7 Flow modelinde dahili 2 fan geliyor. Biri önde biri arkada. Ama fanlar tırt, ses yapıyordu çıkarttım ben.

H510 elite kullandım. Fanlar çöp. Kasa 2 kez servise gitti

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,211,016
Üyeler
195,501
Son üye
Reco_.
Geri