Perfectshot06
Moderatör
Dahası
Benim kasada 2 gün önce geldi.Beyler olmuş mu?? Sistemi baya heyecanlı kurdum benim hoşuma gitti baya
Benim kasada 2 gün önce geldi.Beyler olmuş mu?? Sistemi baya heyecanlı kurdum benim hoşuma gitti baya
hocam harbi kasa da kasa beee size de hayirli olsunBenim kasada 2 gün önce geldi.
Alıntıyı görüntüle
eyvallah reis, h5 flow elite vb asiri tatli kasalar normalde benimde oyle bi fikrim vardida sonra yine bu boyutlu kasalardan devam ettikHayırlısı olsun. H5 Flow kullanıyorum bende güzelmiş beğendim. Keşke bi ekstra yapıp h5 teki gibi ekran kartının altınada fan yuvasını koysalarmış![]()
Kanka bunun rgb isigi degsiyor mu sen de ben degistiremiyorumyapistir gitsin reis 3 gunluk dunya hevesimizi alalim
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis bu psu yu aldim icinden bu kablolar cikti direktAlıntıyı görüntüle
psu nun rgbsini soruyorsan arkadaki tuşa basinca renk modu degisiyor ama tek renk olmuyor keske olsa ama tek renk yapamadimKanka bunun rgb isigi degsiyor mu sen de ben degistiremiyorum
Benim ki sadece tek renk calisiyor. Kablosunu falan bir yere takiyor musun ? Takmana gerek yok mu ?psu nun rgbsini soruyorsan arkadaki tuşa basinca renk modu degisiyor ama tek renk olmuyor keske olsa ama tek renk yapamadim![]()
yok hocam kablo falan takmadim arkadaki tusa bastigimda rgb modu degisiyor direkt, tek renk olmuyor ama mesela sadece beyaz sadece mavi gibi, ama rgb modu isik dongusu vb degisiyorBenim ki sadece tek renk calisiyor. Kablosunu falan bir yere takiyor musun ? Takmana gerek yok mu ?
Vay arkadas oda bozuk hem de cw var. Garantiye gonderecegim amazon degisim yapicakmis servis onaylarsayok hocam kablo falan takmadim arkadaki tusa bastigimda rgb modu degisiyor direkt, tek renk olmuyor ama mesela sadece beyaz sadece mavi gibi, ama rgb modu isik dongusu vb degisiyor
Epilepsi hastalarının tıklamamasını öneriyorum. Öyle bi editBeyler olmuş mu?? Sistemi baya heyecanlı kurdum benim hoşuma gitti baya
onaylar hocam corsair aninda sifiriyla degisim yapiyor o yuzden setupi full corsair cekmeye ozen gosteriyorumVay arkadas oda bozuk hem de cw var. Garantiye gonderecegim amazon degisim yapicakmis servis onaylarsa
QOSMQOMSOQMSEpilepsi hastalarının tıklamamasını öneriyorum. Öyle bi edit