yapistir gitsin reis 3 gunluk dunya hevesimizi alalimEvet şimdi ben de benimkine baktım da normalmiş, 49-50 arası geziyor.
Baya güzel duruyor bu arada kasa, güle güle kullanın. Ben de almak istedim şimdi
reis bu psu yu aldim icinden bu kablolar cikti direktSleeved kabloları nerden aldın
2 tane iphone 11 gördüm ordayapistir gitsin reis 3 gunluk dunya hevesimizi alalim
Mesaj otomatik birleştirildi:
reis bu psu yu aldim icinden bu kablolar cikti direktAlıntıyı görüntüle
klasik admin telefonu kankam OQMSOQMSOQ 9eyik sayfasini yonetiyorum biri reklam iletisimi vb icin digeri de kisisel2 tane iphone 11 gördüm orda
kralsın dgjkjkdgjkdg emektar telefondu ben de i11 kullanıyorumklasik admin telefonu kankam OQMSOQMSOQ 9eyik sayfasini yonetiyorum biri reklam iletisimi vb icin digeri de kisisel
çok iyi öndeki 3 argb fan kasayla beraber geliyo demi kankaBeyler olmuş mu?? Sistemi baya heyecanlı kurdum benim hoşuma gitti baya
Gelmiyor, ARGB fan yok dahili.çok iyi öndeki 3 argb fan kasayla beraber geliyo demi kanka
arkadaşın öndekiler argb değil mi sonradan kendi eklemişGelmiyor, ARGB fan yok dahili.
Sonradan eklemiştir. 2 adet beyaz fanla geliyor.arkadaşın öndekiler argb değil mi sonradan kendi eklemiş
teşekkürlerSonradan eklemiştir. 2 adet beyaz fanla geliyor.
eyvallah reis, yok kankam ya keske oyle gelse ama 2 tane rgbsiz fanla geliyor flow serisi mecbur aliyorsun fani sonradan ama arkadaki stok fanini argb fan ile degismedim cok cümbüş olmasin diyeçok iyi öndeki 3 argb fan kasayla beraber geliyo demi kanka
kanka biris oyun oynarken vb icin digeri de (jbl 510bt) telfon + pc ye ayni anda baglandigi icin bayagi isimi goruyo hatta cogunlukla corsair virtuoso hifi yerine jbl510bt yi kullaniyorum sirf telefondan biri arayinca ya da pc yi birakip telefona gecince tak cikar degistirmek ile vb ugrasmayim diye OQMSOQMSQOhayırlı olsun. bir şey soracam aga kulaklık neden 2 adet