bütçeNzxt H7 flow 2024 Kasası önde 3 tane kasa fanlarıyla geliyor. Egzoz fan yok hangi fanı tavsiye edersiniz
Bu 3'lü paketi alın, CFM değeri iyi, fiyatı da.Nzxt H7 flow 2024 Kasası önde 3 tane kasa fanlarıyla geliyor. Egzoz fan yok hangi fanı tavsiye edersiniz
Hocam bu dediginiz fanlari aldiktan sonra egzoz fan kismi hala bos kalıyor ben sadece egzoz fan alip alta birsey yerlestirmeyi düşünüyordum sizce yerlestirmelimiyim![]()
Thermalright TL-C12B-S V3 ARGB 120mm Siyah 3’lü Kasa Fanı
Fan motoru, yüksek dayanıklılığa sahip manyetik destekli S-FDB (Sıvı Dinamik Yatak) ile donatılmıştır.www.gaming.gen.tr
Kafam karıştı tam anlamadım demek istediğinizi ama 3 tane fan var bu pakette, istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.Hocam bu dediginiz fanlari aldiktan sonra egzoz fan kismi hala bos kalıyor ben sadece egzoz fan alip alta birsey yerlestirmeyi düşünüyordum sizce yerlestirmelimiyim
Hocam 3×120 islemci sogutucusunun fanı 3 fanda kasa ile geliyor. 3 fan alirsak 1 tane bosluk yine kalıyor ben mi yanlis biliyorumKafam karıştı ama 3 tane fan var bu pakette, istediğiniz yerde kullanabilirsiniz.
Bu sizin kasanızın ideal hali.
Alıntıyı görüntüle
Hocam fanları nasıl kullanabileceğinizi buradan görebilirsiniz.Hocam 3×120 islemci sogutucusunun fanı 3 fanda kasa ile geliyor. 3 fan alirsak 1 tane bosluk yine kalıyor ben mi yanlis biliyorum