PSU bulunmuyor zaten o kasanın, gerek yok bende PSU var.psu su var mı
Üst tarafa 360mm radyatör sığması lazım.![]()
ASUS TUF GAMING GT301 ARGB USB 3.1 ATX KASA - Fiyatı, Yorumları
TUF GAMING GT301 ARGB USB 3.1 ATX KASA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
![]()
Dark Maxima V20 Temperli Cam ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV20) - PttAVM.com
Dark Maxima V20 Temperli Cam ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV20) Dark Maxima V20 Temperli Cam ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV20)www.pttavm.com
https://www.qp.com.tr/phanteks-ecli...mesh-on-panel-mid-tower-atx-bilgisayar-kasasi çok iyi kasa zamanında 1500 tl ye düşmüştü ara sıra 1700tl lere düşüyorÜst tarafa 360mm radyatör sığması lazım.
Üst tarafa 360mm radyatör sığması lazım.
nxt kasalarda 360mm desteği yok diye biliyorum hep 240mm desteği var sınırsamÜst tarafa 360mm radyatör sığması lazım.
2k ya td500 alınmazCOOLER MASTER MASTERBOX TD500 MESH 4x120mm ARGB LED FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX TD500 MESH 4x120mm ARGB LED FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Keşke 240mm radyatörün olsa lianli lancool 2 mesh veya 215 alıp geçeceğim.![]()
ASUS TUF GAMING GT301 ARGB USB 3.1 ATX KASA - Fiyatı, Yorumları
TUF GAMING GT301 ARGB USB 3.1 ATX KASA yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın 🧡www.trendyol.com
![]()
Dark Maxima V20 Temperli Cam ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV20) - PttAVM.com
Dark Maxima V20 Temperli Cam ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV20) Dark Maxima V20 Temperli Cam ATX Oyuncu Kasası (DKCHMAXV20)www.pttavm.com
Bu kasada Corsair RGB ramler ile çakışıyor radyatörle beraber.COOLER MASTER MASTERBOX TD500 MESH 4x120mm ARGB LED FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
COOLER MASTER MASTERBOX TD500 MESH 4x120mm ARGB LED FANLI MidT ATX SİYAH KASA fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
P500a al diyor o da sürekli fakat şuan o kadar bile 1.9k RGB siz modeli geliyor. O kadar para veresim yok o kasaya@cfranko yardımcı olur
Nzxt 700 serileri 360mm radyatör destekliyor.nxt kasalarda 360mm desteği yok diye biliyorum hep 240mm desteği var sınırsam
2k ya td500 alınmaz
bende p500a aldım kasa iyi 1800 1700 tl ye satılıyor başka yerlerde indirimde 1500tl ye düşmüştüBu kasada Corsair RGB ramler ile çakışıyor radyatörle beraber.
P500a diyor o sürekli fakat şuan o bile 2kufaktan geliyor hiç ona o kadar para veresim yok o kasaya![]()
O kasada kablolama çok çirkin oluyor bende commender core kontrolcü var o kasada koyabileceğim tek yer 2.5 SSD kafesini söküp yerine çift taraflı bantla yapıştırmak olacak.bende p500a aldım kasa iyi 1800 1700 TL ye satılıyor başka yerlerde indirimde 1500tl ye düşmüştü