🔥İndirim NZXT Kraken X53 1700 TL

Ckribrahim

80+ Titanium
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
19,401
Dün Discord'ta arkadaşlarla bakarken denk gelmişti. İhtiyacı olan varsa değerlendirebilir. Normal fiyatı 2300 TL şuan en düşük.

Deep cool le500 indirimi devam ediyorsa o daha mantıklı gibi. Gerçi yeni ürün biraz kumar ama.

Ek olarak alınıyorsa atar mısınız?
Almana gerek yok. Burada destek sağlıyorlarmış. Linki attım okuyabilirsin.

If you already have a Kraken or purchased one that doesn't already include the LGA 1700 bracket, no need to worry. We'll provide a free LGA 1700 bracket kit. All you need to do is follow the directions below.

Halihazırda bir Kraken'iniz varsa veya LGA 1700 braketini içermeyen bir tane satın aldıysanız endişelenmenize gerek yok. Ücretsiz bir LGA 1700 braket kiti sağlayacağız. Tek yapmanız gereken aşağıdaki yönergeleri takip etmek.

Almana gerek yok. Burada destek sağlıyorlarmış. Linki attım okuyabilirsin.

If you already have a Kraken or purchased one that doesn't already include the LGA 1700 bracket, no need to worry. We'll provide a free LGA 1700 bracket kit. All you need to do is follow the directions below.

Halihazırda bir Kraken'iniz varsa veya LGA 1700 braketini içermeyen bir tane satın aldıysanız endişelenmenize gerek yok. Ücretsiz bir LGA 1700 braket kiti sağlayacağız. Tek yapmanız gereken aşağıdaki yönergeleri takip etmek.

Hocam direkt kit satılıyor mu? Ben bulamadım. Varsa atarsanız sevinirim, daha uygun bir hava soğutma alırım.

Geri