NZXT Kraken X53 240 alıyorum ?

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
21,763
Sinerjiden 2.167 TL'ye buldum var mıdır daha iyisi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@DerratiX
@DonanımFikir @Ckribrahim sevgili indirim kralları buna denk başka bildiğiniz güzel soğutma var mıdır *

Kaliteli fakat bütçede hafif oynama yapılarak 280,360mm lik bile alınabilir. Ama illa ki 240 istiyorsanız (kasanın desteklediği oysa) daha iyileri vardır.

@DerratiX
@DonanımFikir @Ckribrahim sevgili indirim kralları buna denk başka bildiğiniz güzel soğutma var mıdır
LF II 240 sığmıyor mu kasana?

Kaliteli fakat bütçede hafif oynama yapılarak 280,360mm lik bile alınabilir. Ama illa ki 240 istiyorsanız (kasanın desteklediği oysa) daha iyileri vardır.
Kasam resmi olarak üst tarafına sıvı soğutma desteklemiyor bile. :D Gt301 kendisi. Bunun harici 240mm oluyormuş o yüzden 240mm bakıyorum.

LF II 240 sığmıyor mu kasana?
Fanıyla beraber 5.5 cm'e kadar kalınlık payı var ölçtüm. Şu an baktım bahsettiğin model sadece radyatör 5.5 cm. Sığmaz.

Kasam resmi olarak üst tarafına sıvı soğutma desteklemiyor bile. :D Gt301 kendisi. Bunun harici 240mm oluyormuş o yüzden 240mm bakıyorum.

Fanıyla beraber 5.5 cm'e kadar kalınlık payı var ölçtüm. Şu an baktım bahsettiğin model sadece radyatör 5.5 cm. Sığmaz.
Bu sığar mı?

Sığar gibi gözüküyor. Ama çok ucuz, dandik bir markaya benziyor ? Almışken kaliteli almak istiyorum.
Dandik değil kaliteli marka. Revdeisdou bunu kullanıyor hala satmadıysa. Performansı PF seviyesinde. NZXT o parayı hak etmiyor.

Dandik değil kaliteli marka. Revdeisdou bunu kullanıyor hala satmadıysa. Performansı PF seviyesinde. NZXT o parayı hak etmiyor.
Peki 2k bütçeyi hak eden soğutma var mı ? Yoksa 2k bütçe ayırmak gereksiz mi ?

Peki 2k bütçeyi hak eden soğutma var mı ? Yoksa 2k bütçe ayırmak gereksiz mi ?
LF var işte ama sığmıyor. 5 3600' için aşırı gereksiz. kaliteli bir hava soğutma alsan soğutur zaten her amd işlemciyi. Görüntü açısından alıyorsan enermaxı al geç.

Ankaradaysan sıfır daha ucuza bırakabilirim faturası mevcut ürün fena değil bence

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,170,748
Üyeler
185,943
Son üye
Swerch
Geri