Neler Yeni

NZXT Kraken X53 240 alıyorum ?

LF var işte ama sığmıyor. 5 3600' için aşırı gereksiz. kaliteli bir hava soğutma alsan soğutur zaten her amd işlemciyi. Görüntü açısından alıyorsan enermaxı al geç.
Hocam ya babam bir şey almışken iyisini alalım kafasında biri. Bundan ötürü hava soğutmasına sıcak bakmıyoruz.
Açık konuşayım enermax çirkin duruyor. Alternatifi yok mu ya ?
Ankaradaysan sıfır daha ucuza bırakabilirim faturası mevcut ürün fena değil bence
Hocam maalesef istanbuldayım.

Daha ucuza kapalı kutu bulabilirsin sarı sitede. Geçen ay indirimden alanlardan.

Hocam ya babam bir şey almışken iyisini alalım kafasında biri. Bundan ötürü hava soğutmasına sıcak bakmıyoruz.
Açık konuşayım enermax çirkin duruyor. Alternatifi yok mu ya ?

Hocam maalesef istanbuldayım.
Hocam şunuda alsan pek bir şey fark etmeyecek NZXT'de alsan yani. İşlemcin adam akıllı ısınmıyor.

Bence boşuna para vermiş olursun.
İlla performans istiyorum diyorsan
1659555286832.png

Hocam şunuda alsan pek bir şey fark etmeyecek NZXT'de alsan yani. İşlemcin adam akıllı ısınmıyor.

Alıntıyı görüntüle
Overclock da yapmayı düşünüyorum ama.
Bu arada 1650'ye bahsettiğim nzxt soğutmayı bulsam fiyatı iyi midir ?

Alıntıyı görüntüle
Hocam aynı kasa bende de var fakar benim anakart boyu 24 en 21 çoğı kişinin ise boy 28 en 24 ölçtüm ramlerden anca 50cm var kasa tavanına.. İnce 240mm bildiğiniz sıvı soğutma var mı? 3K kadar cıkarım (3070ti i5 12400f)

Overclock da yapmayı düşünüyorum ama.
Bu arada 1650'ye bahsettiğim nzxt soğutmayı bulsam fiyatı iyi midir ?
Performansı hakkında tam bilgim yok. Ama x63 ve x73'ün alt modeliyse eğer değmez o fiyata. İkinci el noctua hava soğutmayı bulursun aynı fiyata ya da daha ucuza.

Sinerjiden 2.167 TL'ye buldum var mıdır daha iyisi ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@DerratiX
@DonanımFikir @Ckribrahim sevgili indirim kralları buna denk başka bildiğiniz güzel soğutma var mıdır *
https://www.sinerji.gen.tr/corsair-...sogutucu-p-28046?utm_campaign=akakce&v=1.83.4

bunu almanı tavsiye ederim.

Geri