Ya ne düzgün de zaten ama elden bir şey gelmez o yüzden sisteme uymak zorundasın
Üniversite sınavında OBP'ye dikkat edilmesi çok saçma bu arada.
Üniversite sınavında OBP'ye dikkat edilmesi çok saçma bu arada.
Bi tık öyle ama özel okula sallamanın anlamı yok. İyi özellerin çoğu sınavları vermiyor , kötü özeller veriyor ve kötü özellere giden insanların portfoyu belli zaten ilk 200kya bile giremeyeceklerinden dolayı rakip olmuyorlar. Kısaca çok bi etkisi yok.Üniversite sınavında OBP'ye dikkat edilmesi çok saçma bu arada.
Olabilir fakat okullar eşit okulları geç aynı okulda giren hocaya göre bile değişiyor fakat elden biseyde gelmiyorÜniversite sınavında OBP'ye dikkat edilmesi çok saçma bu arada.
2 TYT + 2 AYT sorusu fazla yapman lazım o sıralamadaki 90-95 OBP lileri yakalaman için.Ona buna bakmadan ders çalışacaz usta.
TYT 40k AYT 21k olsa bunun ortası ne olur yani %60 ayt %40 tyt etkiliyor ya.2 TYT + 2 AYT sorusu fazla yapman lazım o sıralamadaki 90-95 OBP lileri yakalaman için.
OBP en çok derece yapanı yakıyor bu arada. İlk 50 yapıp OBP düşük veya kırık diye 2K-5K ya çeken var...
AYT nin ayrı sıralaması hesaplanmıyor. Say veya Ea diye hesaplanan puanlar TYT dahil puan.TYT 40k AYT 21k olsa bunun ortası ne olur yani %60 ayt %40 tyt etkiliyor ya.
Hee anladım yani benim attığım ekran görüntüsünde yazan 22k sıralama benim sayısal total sıralamam oluyor değil mi?AYT nin ayrı sıralaması hesaplanmıyor. Say veya Ea diye hesaplanan puanlar TYT dahil puan.
Evet.Hee anladım yani benim attığım ekran görüntüsünde yazan 22k sıralama benim sayısal total sıralamam oluyor değil mi?