OBS AMD Video Kalite Sorunu

Reaksiyon skoru
54
Arkadaşlar Yeni Toplamış Olduğum Bilgisayarımda AMD ekran kartı tercih ettim fakat çok pişmanım video kayıdı alırken bit değerini arttırmama rağmen seslerde sorun oluyor görüntü çok bulanık obsdede aynı şekilde dedim acaba benim pc de mi sorun var arkadaşımın bilgisayarında denememe rağmen sorunu çözemedim yardımcj olacak arkadaşlarımız varsa discord üzerinden yardım ederlersre memnun olurum teşekkür ederim iyi çalışmalar DC:İsmail Enes Yaz#5275

Arkadaşlar Yeni Toplamış Olduğum Bilgisayarımda AMD ekran kartı tercih ettim fakat çok pişmanım video kayıdı alırken bit değerini arttırmama rağmen seslerde sorun oluyor görüntü çok bulanık obsdede aynı şekilde dedim acaba benim PC de mi sorun var arkadaşımın bilgisayarında denememe rağmen sorunu çözemedim yardımcj olacak arkadaşlarımız varsa discord üzerinden yardım ederlersre memnun olurum teşekkür ederim iyi çalışmalar DC:İsmail Enes Yaz#5275
Doğru ayar yapılmadığı sürece OBS sıkıntılı bir program. Doğru ayarı yaparsanız görüntüde sorun olmaz suçu hemen amd ekran kartına yöneltmeyin.

Camtasia kullanın bence.

Doğru ayar yapılmadığı sürece OBS sıkıntılı bir program. Doğru ayarı yaparsanız görüntüde sorun olmaz suçu hemen amd ekran kartına yöneltmeyin.
Ayarlarda yardımcı Olursan Discord Profilimi Bıraktım Yardımcı Olurmusun

Ayarlarda yardımcı Olursan Discord Profilimi Bıraktım Yardımcı Olurmusun
Ben yaptım bir şekilde ama ne yaptım nasıl yaptım bir fikrim yok obs in ayar menüsü karışık geliyor bana deneye deneye yaptım sende öyle yap.

OBS ayarlarından çıkış kısmında kayıt sekmesine gel ordan video kodlamasını H264 seç sonra altta detaylı ayar kısmı çıkar ilk seçenekten yüksek kalite kayıtı seç o otomatik bir ayar yapıcak birde öyle dene.

Arkadaşlar Yeni Toplamış Olduğum Bilgisayarımda AMD ekran kartı tercih ettim fakat çok pişmanım video kayıdı alırken bit değerini arttırmama rağmen seslerde sorun oluyor görüntü çok bulanık obsdede aynı şekilde dedim acaba benim PC de mi sorun var arkadaşımın bilgisayarında denememe rağmen sorunu çözemedim yardımcj olacak arkadaşlarımız varsa discord üzerinden yardım ederlersre memnun olurum teşekkür ederim iyi çalışmalar DC:İsmail Enes Yaz#5275
obs.png

Geri