🔥İndirim OCYPUS DELTA L36 ARGB V2 360mm Sıvı Soğutucu 2.400₺

TPU da en son test edilen soğutucunun güncel am5 sıcaklık testlerine bakınca ocypus markasının iki ürünün de performansı hiç kötü durmuyor.
Screenshot_3.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dostlar şu önündeki yuvarlak şeyin rengi değişiyor mu yoksa rainbow mu bilgi verir misiniz
değişiyor argb 3 pin

lcd modeli mükemmel ama pahalı şuan

Son düzenleme:
Şunlar da indirime girseydi keşke.

Son düzenleme:
Şunlar da indirime girseydi keşke.
hocam frost commander vardı siz öyle yazıp övünce alasım geldi bende yapıstırıyorum lancool216beyaz var beyaz rengi indirimde degilmis üzdü sizce girermi beklenirmi beyazı

hocam frost commander vardı siz öyle yazıp övünce alasım geldi bende yapıstırıyorum lancool216beyaz var beyaz rengi indirimde degilmis üzdü sizce girermi beklenirmi beyazı
valla girer mi bilmiyorum ama siyahını lansman indirimi yapmış olabilirler.

5700X3D kullanıyorum Phantom Spirit ile. Almaya değer mi? Çok bir farkı var mı bilen varsa yazsın

Asus alsa da 2 yıl garantili olacak.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pompası bozulursa TR de yedek parçası olmayacağına göre YD da pompa ünitesini getirtecek halleri yok :D
Asusu müşteri hizmetleri ile görüştüm 6 yıl garanti türkiyede geçerli dediler şahsen bende asus aldım konudaki üründe hoşuma gitti ama 6 yıl garantili olması aradaki fiyat farkına değer bence arıza vs olursada zaten bunlarda tamir olacağını pek sanmıyorum değişim yaparlar ki asus müşteri hizmetlerinden genel olarak hep memnun kalmışımdır . Ama konudaki üründe bence alınır fiyatı gayet iyi tercih meselesi tamamen .

Asusu müşteri hizmetleri ile görüştüm 6 yıl garanti türkiyede geçerli dediler şahsen bende asus aldım konudaki üründe hoşuma gitti ama 6 yıl garantili olması aradaki fiyat farkına değer bence arıza vs olursada zaten bunlarda tamir olacağını pek sanmıyorum değişim yaparlar ki asus müşteri hizmetlerinden genel olarak hep memnun kalmışımdır . Ama konudaki üründe bence alınır fiyatı gayet iyi tercih meselesi tamamen .
aslında servislerine sorman lazım , servisler genelde 2 yıl ile diretiyorlar çoğu ürünü . Asus türkiye zaten servise yönlendiriyor , Anakartıma servispoint bakmıştı. Ürün grubuna göre servis noktaları değişken.

aslında servislerine sorman lazım , servisler genelde 2 yıl ile diretiyorlar çoğu ürünü . Asus türkiye zaten servise yönlendiriyor , Anakartıma servispoint bakmıştı. Ürün grubuna göre servis noktaları değişken.
Dediğim gibi müşteri hizmetleri ile görüştüm bu şekilde bilgi verdi servisin ne söylediğini açıkcası pek umursamam ama burası türkiye insan bir acaba diyor ne yazık ki

Geri