🔥İndirim OCYPUS DELTA L36 ARGB V2 360mm Sıvı Soğutucu 2.400₺

5700X3D kullanıyorum Phantom Spirit ile. Almaya değer mi? Çok bir farkı var mı bilen varsa yazsın
Neredeyse aynı sıcaklık değerleri alırsın. Avantaj olarak ise Phantom Spirit daha sessiz ve daha uzun ömürlü. Bence downgrade olur. Phantom Spirit SE testlerde bazı 360mm sıvı soğutuculardan daha iyi soğutuyordu.

Son düzenleme:
Neredeyse aynı sıcaklık değerleri alırsın. Avantaj olarak ise Phantom Spirit daha sessiz ve daha uzun ömürlü. Bence downgrade olur. Phantom Spirit SE testlerde bazı 360mm sıvı soğutuculardan daha iyi soğutuyordu.
Fark oluyor bu arada 5-10 derece termal macunu kaliteli kullanmakta fayda var. Soğutucunun içinde ki macun ne kadar iyi bilmiyorum ancak Arctic MX-7 ülkemize gelene kadar idare edilir.

Fark oluyor bu arada 5-10 derece termal macunu kaliteli kullanmakta fayda var. Soğutucunun içinde ki macun ne kadar iyi bilmiyorum ancak Arctic MX-7 ülkemize gelene kadar idare edilir.
MX-6 kullanıyorum 1 ay önce temizledim ve tekrar uyguladım macunu. Sıcaklıklardan memnunum da PC yük altındayken bağırıyor fan eğrisini mi ayarlayamadım nedir? Daha sessiz olacaksa alayım dedim de çok bir farkı yoksa hiç bulaşmıyım

MX-6 kullanıyorum 1 ay önce temizledim ve tekrar uyguladım macunu. Sıcaklıklardan memnunum da PC yük altındayken bağırıyor fan eğrisini mi ayarlayamadım nedir? Daha sessiz olacaksa alayım dedim de çok bir farkı yoksa hiç bulaşmıyım
mx6 ile mx7 çok ayrı bir nokta da sıcaklık farkı bile kesin bir şekilde oluşacaktır.
Screenshot_1.webp

mx7 max 78 derece mx6 max 89.9 derece
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Deepcool sıvı soğutmayı aldığım zaman Thermalright TF7 macun uygulamıştım ps120 se hava soğutucu ile arasında sıcaklık etkisi 3-5 derece olmuştu tekrar test etmek için çok eskiden aldığım Pullsar Ice Dragon 15.7W/mk lık macunu sürdüğümde bazı testlerde 5-8 derecelik kesin farklar oluştu ben Arctic macunları pek sevmem performansı fiyatına göre olduğu için ve pump out yaptığından fakat bu MX7 tamamen algılarımı kıran bir macun oldu gelir gelmez 4gr veya 8gr lık almayı düşünüyorum.

Son düzenleme:
Benim gözümde Arctic MX-7 = Thermal Grizzly Duronaut macuna eşit.

Son düzenleme:
zalman alpha 24 kullanıyorum alalı 1.5 yıl oldu 7500f i gayet iyi götürüyordu ilerde 7800x3d yada 9800x3d ye geçme düşüncem var bu ay geçecektim fakat amazonun taksit kampanyasından yararlanamadığım ötürü geçememiştim sizce geçmeye değer mi bu soğutucuya ve kasamın üst kısmı 240mm destekliyor ön panele taksam genel hava sirkulasyonu konusunda sıkıntı çıkarır mı ürün

Son düzenleme:
Alıntıyı görüntüle
Ben Deepcool LE360 V2 alırken en ince detayına kadar araştırmıştım beklentimin bile üzerinde çıkmıştı bu üründe üzmeyecek kadar iyi duruyor. Benim sıvı soğutucu ile arasında 1 derece fark bulunuyor bu fiyata hiç beklemeden alın derim.
bu test her şeyi açıklıyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Pahalı onlar değmez.

LCD modeli olmadığı sürece LC360 ARGB almazdım çünkü pompa no_name asetek filan değil keza fanları da güçsüz ve gürültülü.

LC360 ARGB LCD
Alıntıyı görüntüle Alıntıyı görüntüle

LC360 ARGB

TEST
İyice kafamı karıştırdınız hocam asus prime lc 360 üst düzey bir soğutucu olmadığını biliyordum ama dediğim gibi 6 yıl garantili olması güven veriyordu ama soğutma performansı tabi ki önemli konudaki üründe çok güzel fiyatına göre ama pompanın 3 pin bağlantı olması düşündürdü genelde 4 pin olmasına dikkat ediyorum son olarak elimde gigabyte gaming 360 var radyatörü 35mm sizce ikisinide iade edip konudaki ürünü mü alayım yoksa gigabyte yada asusu mu kullanmak mantıklı

İyice kafamı karıştırdınız hocam asus prime lc 360 üst düzey bir soğutucu olmadığını biliyordum ama dediğim gibi 6 yıl garantili olması güven veriyordu ama soğutma performansı tabi ki önemli konudaki üründe çok güzel fiyatına göre ama pompanın 3 pin bağlantı olması düşündürdü genelde 4 pin olmasına dikkat ediyorum son olarak elimde gigabyte gaming 360 var radyatörü 35mm sizce ikisinide iade edip konudaki ürünü mü alayım yoksa gigabyte yada asusu mu kullanmak mantıklı
3 Pin girişli fakat DC yani Voltaj kontrolü vardır diye düşünüyorum. Yoksa da dert değil 2650rpm çok ses çıkarmaz.

Son düzenleme:
bunu almayı düşünüyordum sıvı sogutmayımı alsam acaba
sıvı sogutmalar bi yerden sonra performans kaydı yasatıyor , digerinde sadece temiz hava lazım ama fiyatı cok iyi 2400e 360mm kaliteli cooler bulmak zor ben olsam sıvı alırdım

Geri