🔥İndirim Ocypus Sigma L36 PRO 360MM - 5099 tl (EKRANLI) (FİYAT DAHA DÜŞTÜ)

jombo

80+ Platinum
Reaksiyon skoru
8,131

Marka kötü bir marka değil arkadaşlar bu soğutucu üst seviye bir soğutucu yani öyle dandik değil. Ocypus markası türkiye de bir süre olan bir marka ancak stokları tükendiği için bir anda silinmişti şu sıralar çoğu ürününe stok geliyor.

techpowerup ta incelemesi var fiyatına göre çok iyi duruyor.

Max yükte işlemciyi 262-263w civarında tutabiliyor.

Ortalama bir ''oyun'' işlemcisi 150-160w civarında olur (örn : 7800x3d , 9800x3d , 9700x)
150w performansını buradan görebilirsin bence müthiş.

-------------------------

Bu da lga1700 soket yani intel işlemci sonuçları yine çok iyi.

Evet ben yeterince fazla bilgi verdim forumda güncel olarak foto atılmıyor eğer atılsaydı incine cıncına kadar araştırıp buraya koyardım insanların kafasında soru işareti kalmaması adına ancak elimden geldikçe sonuç odaklı davrandım şimdilik. Ses konusunda ortalama bir sese sahip bazı arkadaşlar full yükte çok sesli çalıştığını söylemişler ancak kim sıvı soğutucusunu full yüke sokacak kadar zorlayabilir ? kimin sıvı soğutucusu full yükte sessiz :D

Düzenleme/Ekleme:
Ben bu yorumların hepsini fiyatına göre yapıyorum yoksa tabii ki daha iyi soğutucular var belirtmek isterim.
Benzer fiyatlarda arctlic lf3 var o yüzden onunla minik bir karşılaştırma yapacağım. (en iyi aio benim için)

(biraz amatör oldu kusura bakmayın :D)

Son düzenleme:

Marka kötü bir marka değil arkadaşlar bu soğutucu üst seviye bir soğutucu yani öyle dandik değil. Ocypus markası türkiye de bir süre olan bir marka ancak stokları tükendiği için bir anda silinmişti şu sıralar çoğu ürününe stok geliyor.

techpowerup ta incelemesi var fiyatına göre çok iyi duruyor.

Max yükte işlemciyi 262-263w civarında tutabiliyor.

Ortalama bir ''oyun'' işlemcisi 150-160w civarında olur (örn : 7800x3d , 9800x3d , 9700x)
150w performansını buradan görebilirsin bence müthiş.

-------------------------

Bu da lga1700 soket yani intel işlemci sonuçları yine çok iyi.

Evet ben yeterince fazla bilgi verdim forumda güncel olarak foto atılmıyor eğer atılsaydı incine cıncına kadar araştırıp buraya koyardım insanların kafasında soru işareti kalmaması adına ancak elimden geldikçe sonuç odaklı davrandım şimdilik. Ses konusunda ortalama bir sese sahip bazı arkadaşlar full yükte çok sesli çalıştığını söylemişler ancak kim sıvı soğutucusunu full yüke sokacak kadar zorlayabilir ? kimin sıvı soğutucusu full yükte sessiz :D

Düzenelem/Ekleme:
Ben bu yorumların hepsini fiyatına göre yapıyorum yoksa tabii ki daha iyi soğutucular var belirtmek isterim.
İndirim değil, 5500'e sürekli düşüyor. Zaten normal fiyatı, daha çok öneri konusu olarak açılabilir. Ve çok sesli bir soğutucu. Desibel olarak yüksek olmasının yanı sıra fan sesi fazla agrasif. Yükte kullanamazsınız. Ekranı çıkar tak şeklinde mıknatıslı ve 3.5 inç IPS ekran istediğiniz görseli koyabilirsiniz. Yani bunu alan kişi akvaryum kullandığını ve masa üstünde kullandığını varsayarsak alanı yorabilir. Başka bir alıcı alıp komple 3 fan değişmişti, yoksa kafa ütüler. Soğutması güzel bir soğutucu. %25 ve %50 değerleri normal, %75 ve %100 değerleri sesli. YD'de 5 yıl garantili bir ürün, TR'de aslanım sinerji sayesinde 2 yıl.

Son düzenleme:
İndirim değil, 5500'e sürekli düşüyor. Zaten normal fiyatı, daha çok öneri konusu olarak açılabilir. Ve çok sesli bir soğutucu. Desibel olarak yüksek olmasının yanı sıra fan sesi fazla agrasif. Yükte kullanamazsınız.
Sürekli düşüyorsa konusunu açmayalım mı :D forumda araştırdım konusunu açanı görmedim açayım dedim. Gidip soğutucuna noctua fan takmadıysan sessiz olan bir sıvı soğutucu bulamazsın zaten %75-%100 yüklerde konuda da belirtmiştim.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sürekli düşüyorsa konusunu açmayalım mı :D forumda araştırdım konusunu açanı görmedim açayım dedim. Gidip soğutucuna noctua fan takmadıysan sessiz olan bir sıvı soğutucu bulamazsın zaten %75-%100 yüklerde konuda da belirtmiştim.
%50 yükte 42db
Çoğu popüler olan aiolardan sessiz.

Fırsat değil ama indirimde olmayan bir ürün. Sıcak fırsat kısmına uygun değil ondan dedim. Daha 1 hafta oluyor olmuyor 5400 mü neydi.

Fırsat değil ama indirimde olmayan bir ürün. Sıcak fırsat kısmına uygun değil ondan dedim. Daha 1 hafta oluyor olmuyor 5400 mü neydi.
Forumda 2 aydır konusu açılmamış 8k civarından 5k civarına düşmüş konusu açılmadıysa açmak istedim yani dediğin gibi çok geç bir indirim konusu oldu ancak geç olsun güç olmasın :D

fanları çok iyi duruyor varlığından bile haberim yoktu pompası nasıldır acaba
250de türk telekom kodu var galiba hep yazıyorlar idefix gönderilerine :D

Ürün indirim değil, onu diyorum zaten bu fiyatta yoksa bu ürün neden alınıyor demiyorum, indirimde değil :D Aylardır 5400, 6000 zaten. %25 ve %50 fan sesi kabul edilebilir , %75 yüksek ve %100 yüksek sese sahip. Fanları db yanı sıra biraz agrasif çalışıyor bilginiz olsun.

Ürün indirim değil, onu diyorum zaten bu fiyatta yoksa bu ürün neden alınıyor demiyorum, indirimde değil :D Aylardır 5400, 6000 zaten. %25 ve %50 fan sesi kabul edilebilir , %75 yüksek ve %100 yüksek sese sahip. Fanları db yanı sıra biraz agrasif çalışıyor bilginiz olsun.
Tamam bende diyorum ki fiyatı 8k civarından 5.9k ya düşmüş 2 ay önce ve forumda hiç bir yerde konusunu görmedim 2 aydır bu fiyat bandında indirim indirimdir diyip konusunu açtım.

Akakçe grafiği içinde çok fazla fiyatlandırma hatası oluyor akakçede. Her siteyi yakalayamıyor. Son 1 ay gösteriyorda 5400 civarıydı. 5400'e çok düşürüyolar haberiniz olsun.

Son düzenleme:
Akakçe grafiği içinde çok fazla fiyatlandırma hatası oluyor akakçede. Her siteyi yakalayamıyor. Son 1 ay gösteriyorda yeşilden bakın konusu daha yeni açılmıştı 5400 civarıydı. 5400'e çok düşürüyolar haberiniz olsun.
Düşerse konuyu yükseltirim :D teşekkürler bilgi için.

Tamam bende diyorum ki fiyatı 8k civarından 5.9k ya düşmüş 2 ay önce ve forumda hiç bir yerde konusunu görmedim 2 aydır bu fiyat bandında indirim indirimdir diyip konusunu açtım.
Bayadır bu fiyatta dostum sepette duruyor 2 haftadır sinerji.
Bayadır bu fiyatta dostum sepette duruyor 2 haftadır sinerji de
Çok önceden de paylaştılar

Geri