Odamda arapça bir kağıt buldum arapça bilen var mı?

dilos.144

80+
Reaksiyon skoru
0
Odamda arapça bir kağıt buldum, taşınıyoruz ve dolabımın içerisinde arkadan buzdolabı poşetinde kırmızı elektrik bantına sarılmış şekilde 4 adet katlanmış kağıt buldum hepsinde aynı şeyler yazıyor gibi yorumlayacak biri var mı? Büyü müdür biraz endişelendim açıkcası
46C206D1-AA2E-4C1F-A210-2694AC63DAA0.webp
261855F1-CCCC-46DA-89DA-432AACBAB0C0.webp
EBD78E2B-F05C-4122-91AD-A63417661754.webp
9A6D2030-2F0A-4164-B3BB-1ED7335E516D.webp

Sen işi garantiye al yak onları. Yada yarın bi hocaya götür.

Sordum ama detaylı bir açıklama yapmıyorlar anlayan birine sormak daha iyi gibi

Yarın bir camiye gidip oradaki hocalara sormak en mantıklısı. Burada Arapça bilen birisine rastlamak biraz zor gibi.

Odamda arapça bir kağıt buldum, taşınıyoruz ve dolabımın içerisinde arkadan buzdolabı poşetinde kırmızı elektrik bantına sarılmış şekilde 4 adet katlanmış kağıt buldum hepsinde aynı şeyler yazıyor gibi yorumlayacak biri var mı? Büyü müdür biraz endişelendim açıkcasıAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Hocam pek iç açıcı şeyler gibi durmuyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam pek iç açıcı şeyler gibi durmuyor.
%99 büyü gibi görünüyor ve oldum olalı bu tür şeylere inanırım, dikkat etmekte fayda var.

• Beğen
Reaksiyonlar: Che_
Dikkatli olmak lazim.

Odamda arapça bir kağıt buldum, taşınıyoruz ve dolabımın içerisinde arkadan buzdolabı poşetinde kırmızı elektrik bantına sarılmış şekilde 4 adet katlanmış kağıt buldum hepsinde aynı şeyler yazıyor gibi yorumlayacak biri var mı? Büyü müdür biraz endişelendim açıkcasıAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle
Büyü gibi duruyor ama inanmıyorsan pek sorun olmaz e mantıken gördüğüm kadarıyla uzun süredir odanda duruyormuş zaten bir şey olmadığına göre problem yoktur.

SS alıp ceviricem korkuyom a*k

En iyi ihtimalle korunma duasıdır dicem de kare kare kutucuklara alınmış

Yapay zeka muska dedi ama yine de güvenmemek lazım

Geri