ODAMDA Wİ-Fİ ÇEKMİYOR

Zeusaqa

80+
Reaksiyon skoru
126
Arkadaşlar selam yeni kurduğum sistemi salonda wi-fi olduğu için 1 aydan beri orada kullanıyordum, gaming masa alıp farklı bir odaya taşıdım fakat wi-fi adaptörüyle bağlandığım için bulunduğum odada internet çok kötü çekiyor, kablo çekmek çok zor olduğundan imkansız değil ama bana daha farklı önerebileceğiniz bir şey var mı ?
Sinyal güçlendirici gibi bir şeyi prize takıp kabloyla oradan çekebilme gibi bir teknoloji mesela?

Arkadaşlar selam yeni kurduğum sistemi salonda wi-fi olduğu için 1 aydan beri orada kullanıyordum, gaming masa alıp farklı bir odaya taşıdım fakat wi-fi adaptörüyle bağlandığım için bulunduğum odada internet çok kötü çekiyor, kablo çekmek çok zor olduğundan imkansız değil ama bana daha farklı önerebileceğiniz bir şey var mı ?
Sinyal güçlendirici gibi bir şeyi prize takıp kabloyla oradan çekebilme gibi bir teknoloji mesela?
Kablo çekmen lazım başka çaresi yok ben de mecbur çektim.

Alternatif istersen Powerline cihazları var elektrik hattı üzerinden interneti iletir kendisi ama odana ve salona aynı elektrik hattı gelmiyorsa çalışmaz. İki oda aynı hattan elektrik almalı o sistemde.

benim mutfakda da çekmiyor yapacak bişi yok ev fazla büyük değilse evin orta kısmına koyun

Ucuz olarak router alıp odana koyup çekim alanını arttırırsın routerın ethernetiyle bağlanırsın

Pcle wifiler çekim gücü cok daha iyi usbden

Yada diğer odalardada çekme sorunu varda mesh sistem

Kablo çekmen lazım başka çaresi yok ben de mecbur çektim.

Alternatif istersen Powerline cihazları var elektrik hattı üzerinden interneti iletir kendisi ama odana ve salona aynı elektrik hattı gelmiyorsa çalışmaz. İki oda aynı hattan elektrik almalı o sistemde.
benim mutfakda da çekmiyor yapacak bişi yok ev fazla büyük değilse evin orta kısmına koyun
@pcmeraklisi34 hocam biraz video izledim ve çok mantıklı geldi aynı dairede aynı elektrik hattı kullanılmaz mı zaten?

@sevimli kedi hocam çekebileceğim mümkünatı yok ya

Ucuz olarak router alıp odana koyup çekim alanını arttırırsın routerın ethernetiyle bağlanırsın

Pcle wifiler çekim gücü cok daha iyi usbden

Yada diğer odalardada çekme sorunu varda mesh sistem
pci-e için ekran kartından dolayı yer yok hocam

ekstra olarak mesh sistem için tavsiyeniz var mı bazılarında 2li bazıları tekli modem şeklinde çıkıyor ben tam anlamadım sistemini özellikle tekli olanların
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Modem salonda ve interneti kablosuz olarak ODA-5 e taşımam gerekiyor keza oda 1 de çok ihtiyacım yok ama oda 5 e kesinlikle taşımam şart böyle bir çizim yeterli olur umarım
Adsız.webp

Son düzenleme:
Deco serisi önerecektim popüler Amerika'da bol bol kullanılıyor. İnternet hızınıza uyumluysa iyi wifi6 olsa iyi olurdu ama buda size bağlı tamamen.

Muhtemelen rahat iş görür

Router= wifi sinyalini alır kendisine modem görevi görür. 2 ağ oluşur

Mesh sistemde tek ağ ama ağlar arası oto geçiş ve alan genişlemesi gibi düsünebilirsiniz kurulumu routera göre daha uğrastırıcı

Deco serisi önerecektim popüler Amerika'da bol bol kullanılıyor. İnternet hızınıza uyumluysa iyi wifi6 olsa iyi olurdu ama buda size bağlı tamamen.

Muhtemelen rahat iş görür

Router= wifi sinyalini alır kendisine modem görevi görür. 2 ağ oluşur

Mesh sistemde tek ağ ama ağlar arası oto geçiş ve alan genişlemesi gibi düsünebilirsiniz kurulumu routera göre daha uğrastırıcı
hocam benim anlamadığım mesela bunun tekli olanları vardı onları alsam işimi görmezdi dimi

@pcmeraklisi34 hocam biraz video izledim ve çok mantıklı geldi aynı dairede aynı elektrik hattı kullanılmaz mı zaten?

@sevimli kedi hocam çekebileceğim mümkünatı yok ya
yılardır bende aynı saçmalığı yaşıyorum türknete geçtim gene kasıyor, gene wifi bağlantısı bir odaya geçtigim zaman gene bağlantı kesiliyor ne yapacan kardeş

hocam benim anlamadığım mesela bunun tekli olanları vardı onları alsam işimi görmezdi dimi
Arada cok mesafe yoksa görür.

Ama söyle düşün 2 li olduğu için en azından tüm evde 4 5 sinyal alacaksın. İlerde yüksek pakete geçersen (suan 100 kullanıyorsunuz herhalde) bu modem 100 için uygun zaten

Arada cok mesafe yoksa görür.

Ama söyle düşün 2 li olduğu için en azından tüm evde 4 5 sinyal alacaksın. İlerde yüksek pakete geçersen (suan 100 kullanıyorsunuz herhalde) bu modem 100 için uygun zaten
Bendede aynı sorun var alsam düzelir mi sadece öcü İnternet kötü geliyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,081
Üyeler
183,376
Son üye
playbroker
Geri