t1k3beratfatih
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 893
boştayken ısınıyorsa sıkıntı büyükAlıntıyı görüntüle rx6650xt ekran kartına sahibim ekran kartı sıcaklıgı normal gelmıyor bana 2 Alıntıyı görüntüleyıldan beri macunu degişmedim onu nasıl degiştircegimi bilmedigim için aynı şekilde cpu da dahil
oyun içiboştayken ısınıyorsa sıkıntı büyük
Hocam bellek ve hotspot sıcaklıklarını da atar mısınız?Alıntıyı görüntüle rx6650xt ekran kartına sahibim ekran kartı sıcaklıgı normal gelmıyor bana 2 Alıntıyı görüntüleyıldan beri macunu degişmedim onu nasıl degiştircegimi bilmedigim için aynı şekilde cpu da dahil
Hocam bellek ve hotspot sıcaklıklarını da atar mısınız?
bellek nasıl atıcamHocam bellek ve hotspot sıcaklıklarını da atar mısınız?
Hocam oyun içi değerleri atın.Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bellek nasıl atıcam
Abowww . Sucuk koysan pişer reis.Alıntıyı görüntüle rx6650xt ekran kartına sahibim ekran kartı sıcaklıgı normal gelmıyor bana 2 Alıntıyı görüntüleyıldan beri macunu degişmedim onu nasıl degiştircegimi bilmedigim için aynı şekilde cpu da dahil
bu oyun içi degerlerHocam oyun içi değerleri atın.
hayır ekran kartı macunu çok nadir degişiyor diye bilıyorum hatta degiştrmesi bı tık profsyonele kaçıyorCozum Buldun mu ??
Beyler Benim PC'de Asiri isiniyor Oyle Boyle Degil Oda Bildiginiz Sanki Klima yaniyor hatta ne klimasi bildiginiz soba yaniyor sanki Hatta Dun 3-5 Saat Kullandiktan sonra kapamadan once Windows guncellemesi vardi onu yapayim sonra kapatirim Dedim Gunceleme Yapilirken %38'de birakin oyunu windows bile acik degil siyah bir ekran ve guncelleme yazisi var klasik iste her neyse PC bi anda Ucak Kaldirmaya Basladi
son 3 aydır bu şekilde genel oyunlarda lol fazla harcamadıgı için sıcaklık %60 dönuyorsorun buyuk bu arada tek bır oyunda mı boyle yoksa genel mı?