Neler Yeni

Ödeme Yapildi Si̇stem Satişi İptal Edi̇ldi̇ Dendi̇

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,580
İsim
Deniz Bey
çok saçma ödemesi alınan ürün nasıl stok olmuyor bi tane adam akıllı site yokmu illa birilerini bi şekilde mağdur ediyorlar

LordHasan

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
ŞOYLEKİ BENDEN SONRA ALAN ARKADAŞLAR VAR. TANIDIGIM KİŞİLER BENDE 15 DK SONRA ALDI AMA BOYLE BİŞEY OLMADI.BEN ODEMESİNİ YAPTIM STOKLAR HALEN VAR GOZÜKÜYORDU. 2 - 3 GÜN BENİM PARAMI İŞLETEMEZLER ARKADAŞIM İPTAL EDİLİYORSA O PARA HEMEN ATILACAK.BENİM SORUNUMDAN DOLAYI MI İPTAL EDİLDİ. HAYIR. BENLİK Bİ PROBLEM YOK ONLARIN SORUNU.MAĞDUR EDEMEZLER
Mesaj otomatik birleştirildi:

DOSTUM BENDEN SONRA ALAN OLDU VE 1 HAFTA SONRA FELAN ODEYEMEZLER. BENLIK SORUN DEĞİL ONLARIN HATASI
Hocam zaten direkt iade oluyor bu ne gerginlik :D banka sana o kadar süre içerisinde geri veriyor onun finansal süreci var

forza11

80+ Bronze
TEKRAR SİPARİŞ EDİN STOK GELİNCE. Dekont istediklerinde de eski dekontu atarsınız olur biter.

Farukteke55

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
330
İsim
Faruk

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
İptal olduktan sonra ortalama 2 3 saat belki de 10 dakika içerisinde para bankaya iade ediliyor zaten. Koskoca firma senin 10 bin lirana mı kaldı sanıyorsun ? İşletmeymiş şuymuş buymuş. Mağdur edilmezsin. Ayrıca şu caplock kapatmanı rica ediyorum okurken tilt oldum açıkcası.

Ikarus

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
137
İsim
Ahmet
İptal olduktan sonra ortalama 2 3 saat belki de 10 dakika içerisinde para bankaya iade ediliyor zaten. Koskoca firma senin 10 bin lirana mı kaldı sanıyorsun ? İşletmeymiş şuymuş buymuş. Mağdur edilmezsin. Ayrıca şu caplock kapatmanı rica ediyorum okurken tilt oldum açıkcası.
Hocam bende de ayni durum oldu. Yazdim desteğe neden boyle bir durum oldu diye banka onay vermemis siparise dediler ama banka parayi çekti bu nasil oluyor mail atin dediler sabah attik hala yanit bekliyoruz ama bir sey yok

Hocam bende de ayni durum oldu. Yazdim desteğe neden boyle bir durum oldu diye banka onay vermemis siparise dediler ama banka parayi çekti bu nasil oluyor mail atin dediler sabah attik hala yanit bekliyoruz ama bir sey yok ben de dun aldim bu arada

SemihÖzdoğdu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
699
İsim
Semih
Hocam bende de ayni durum oldu. Yazdim desteğe neden boyle bir durum oldu diye banka onay vermemis siparise dediler ama banka parayi çekti bu nasil oluyor mail atin dediler sabah attik hala yanit bekliyoruz ama bir sey yok
Sıkıntı olmaz dostum. Ben de 3 gün önce otobandaki tesilerden 2 3 yiyecek bir şey almıştım. Parayı çekti gözüküyordu ancak pos makinesi kabul etmiyordu.

Aradan 15 dakika sonra falan tekrar hesaba düştü para. Yüksek meblada biraz daha uzun sürebilir diye düşünüyorum.

Quartet

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Ramazan Berkay Kara
Pazartesi iş gününde onaylanacakmiş bende ödeme bekleniyor yazıyor dekontu ve sipariş o bu attın dedi bana

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,859
Üyeler
163,733
Son üye
kumtepe7
Top Bottom