Umut Kerem
80+ Bronze
Dahası
ne çıktı
ne fotosu ? bir hesaba girdim hile kullandığı için ban yemişfoto atar mısın acaba
naddrox hesabı iyimiş valla da diğerleri çöpğpp1 hesap banlı, 3 hesabın da şifre yanlıştı. Sadece 1 çarda kayda değer skinler çıktı onun harici çöp Ayrıca o çarda da son oyun 15 mayısta atılmış, yani döndürüp döndürüp çarları satıyorlar.
Zaten öyle, kaplama açılmadığı için öyle duruyor.arkadaşlar bu nasıl mümkün olabiliyor anlamış değilim skinler böyle duruyor, kapalı gözüküyor geliştirme yapılmıyor, oyuna girdiğimde de stok skinler vardı ahahhahahha
kaplama açılmadıysa nasıl kullanabiliyor?Zaten öyle, kaplama açılmadığı için öyle duruyor.
ateistler bunu da açıklasınkaplama açılmadıysa nasıl kullanabiliyor?
Ateistim ama buna cevap veremem ben Allah tektir.kaplama açılmadıysa nasıl kullanabiliyor?
hocam neler çıktı sizeBeyler daha vermediler hesapları. Bence bu odepin güvenilir değil birdaha bunlardan alışveriş yapmayın ve siteyi önermeyin hatta sikayetvara yazalım kimse bunlardan almasın
bi tane hesap hile kullanmıştı bakamadım hepsine internet kafede bakacamhocam neler çıktı size
alıp iade falan mı etti acabaarkadaşlar bu nasıl mümkün olabiliyor anlamış değilim skinler böyle duruyor, kapalı gözüküyor geliştirme yapılmıyor, oyuna girdiğimde de stok skinler vardı ahahhahahha