Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Aliexpress 1 Metre SMD 5050 Şerit Led 11 TL

mavibere

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Mehmet
11 TL ye almak için çok basit arkadaşlar tek tek anlatıyorum.
Yeni kullanıcı olmanız gerekiyor. Yani daha önce alışveriş yaptıysanız alamıyorsunuz. Oda basit yeni bir hesap açıp alabiliyorsunuz. Ben öyle aldım. Yeni hesap açtığınızda 0.14 TL ye bir sürü ürün çıkıyor ben ürünlerin çoğuna baktım neredeyse hepsi gönderim ücreti alıyor fakat benim bulduğum satıcı ücretsiz gönderim yapıyor. Yeni hesap açtığınızda ürün sayfası size şu şekilde görünecek;

Alıntıyı görüntüle

Neden 11 TL derseniz ürüne 11 TL vergi ekleniyor. İsterseniz 5 TL fark ile 2metre yapabilirsiniz ama ben bunu önermiyorum. Neden bu tip ürünlerde USB ile güç alındığı için ısınma olur 1metre bile aslında fazla ama kurtarır diye düşünüyorum. Normal şartlarda adaptör falan olması gerekiyor. Bir USB portundan 1 amper falan akım geçebiliyor. Düşük bir akım olduğu için porta veya bağladığınız yere zarar verebilir. Bundan dolayı 2 metre almamanızı öneririm. Ürün geldiğinde 1 metre de fazla gelirse eğer 20 30 cm kesebilirsiniz. Duruma bakıp böyle bir önlem alınabilir. Şimdi gelelim ürün linkine dediğim gibi yeni kullanıcı olmanız gerekiyor hesap açıp bunu alabilirsiniz 11TL bu ürün için bedava

Ürün Linki: https://tr.aliexpress.com/item/1005...o2tur&spm=a2g0o.order_list.0.0.ef7b3d12kaUSXU

Şimdiden hayırlı olsun :)
TR de indirim olmayınca BEN :D
Takibe aldım seni teşekkürler.

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804
Hocam kumandalı ve kumandadaki renklerden seçebiliyoruz dimi ? Öyleyse çok iyi 1m için 11 tl bedava.

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,036
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Kartımda sadece 2 lira olması. :(

Orhanaygun41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
958
İsim
Orhan Aygün
İlgilendiği Kategoriler
2.EL PC ALIŞ-SATIŞ VE PC TOPLAMA konularına etiketleyebilirsiniz.
Steam
https://s.team/p/ckgf-kndf/VRFNVGJG
Discord
orhanaygun#3804

ARDELENO

80+ Bronze
Hocam kapıya gelince ürün vergi de çıkıyor. Toplamda 52 küsur lira vergi çıkıyor. ayrıca kumanda içinde pil olursa gümrükten geçmez. Artık aliexpressten hiçbir alışveriş yapılmaz. 2017 de 15-20 cente yüzük kolye alırdık kapıya kadar vergisiz gelirdi. tabi o zamanlar dolar 4 lira.. 1 TL den ucuza çinden kapıya ürün getirttiğim çok oldu.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hocam kapıya gelince ürün vergi de çıkıyor. Toplamda 52 küsur lira vergi çıkıyor. ayrıca kumanda içinde pil olursa gümrükten geçmez. Artık aliexpressten hiçbir alışveriş yapılmaz. 2017 de 15-20 cente yüzük kolye alırdık kapıya kadar vergisiz gelirdi. tabi o zamanlar dolar 4 lira.. 1 TL den ucuza çinden kapıya ürün getirttiğim çok oldu.
Ali expres üzerinden vergi ödedik dostum. Bazı ürünlerde vergi ödemediğin için kapıda vergi çıkıyor.

zeus007

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
cengiz akbulut
sipariş kısmında vergiyi kesiyor zaten

Top Bottom