Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Aliexpress 1 Metre SMD 5050 Şerit Led 11 TL

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Hocam ödeme kısmında 18.39TL den işlemi yaptım sipariş kısmına baktığımda böyle bir ekran geldi karşıma, nedir bu ? :D

Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şimdi banka uygulamasından işlem geçmişine baktım işlem yaptığım tutarı almış, inş ilerleyen zamanda bir sorun olmaz :D çünkü kartı eklediğimde hiçbir onay kodu vs gelmemişti.
vergi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende vergi gözükmüyor, sadece 0.14
adres bilgilerini girdikten sonra gözükür

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
11 TL ye almak için çok basit arkadaşlar tek tek anlatıyorum.
Yeni kullanıcı olmanız gerekiyor. Yani daha önce alışveriş yaptıysanız alamıyorsunuz. Oda basit yeni bir hesap açıp alabiliyorsunuz. Ben öyle aldım. Yeni hesap açtığınızda 0.14 TL ye bir sürü ürün çıkıyor ben ürünlerin çoğuna baktım neredeyse hepsi gönderim ücreti alıyor fakat benim bulduğum satıcı ücretsiz gönderim yapıyor. Yeni hesap açtığınızda ürün sayfası size şu şekilde görünecek;

Alıntıyı görüntüle

Neden 11 TL derseniz ürüne 11 TL vergi ekleniyor. İsterseniz 5 TL fark ile 2metre yapabilirsiniz ama ben bunu önermiyorum. Neden bu tip ürünlerde USB ile güç alındığı için ısınma olur 1metre bile aslında fazla ama kurtarır diye düşünüyorum. Normal şartlarda adaptör falan olması gerekiyor. Bir USB portundan 1 amper falan akım geçebiliyor. Düşük bir akım olduğu için porta veya bağladığınız yere zarar verebilir. Bundan dolayı 2 metre almamanızı öneririm. Ürün geldiğinde 1 metre de fazla gelirse eğer 20 30 cm kesebilirsiniz. Duruma bakıp böyle bir önlem alınabilir. Şimdi gelelim ürün linkine dediğim gibi yeni kullanıcı olmanız gerekiyor hesap açıp bunu alabilirsiniz 11TL bu ürün için bedava

Ürün Linki: https://tr.aliexpress.com/item/1005...o2tur&spm=a2g0o.order_list.0.0.ef7b3d12kaUSXU

Şimdiden hayırlı olsun :)
TR de indirim olmayınca BEN :D
Mobil ya da masaüstü site fark ediyor mu hocam? Ona göre işlemleri yapacağım.

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1

Furchlost

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
121
İsim
Kürşat
Sürekli closed olmasının bir sebebi var mı ?

BurakBrllr

80+ Silver
En İyi Cevap
1
23 Liraya hem kumanda hem bluetooth bağlantılı olanı aldım. Sadece kontrolcü satılmıyor belki de bu fiyata :)
Tekrardan teşekkür ederim @Ckribrahim hocam.

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,790
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
11 TL ye almak için çok basit arkadaşlar tek tek anlatıyorum.
Yeni kullanıcı olmanız gerekiyor. Yani daha önce alışveriş yaptıysanız alamıyorsunuz. Oda basit yeni bir hesap açıp alabiliyorsunuz. Ben öyle aldım. Yeni hesap açtığınızda 0.14 TL ye bir sürü ürün çıkıyor ben ürünlerin çoğuna baktım neredeyse hepsi gönderim ücreti alıyor fakat benim bulduğum satıcı ücretsiz gönderim yapıyor. Yeni hesap açtığınızda ürün sayfası size şu şekilde görünecek;

Alıntıyı görüntüle

Neden 11 TL derseniz ürüne 11 TL vergi ekleniyor. İsterseniz 5 TL fark ile 2metre yapabilirsiniz ama ben bunu önermiyorum. Neden bu tip ürünlerde USB ile güç alındığı için ısınma olur 1metre bile aslında fazla ama kurtarır diye düşünüyorum. Normal şartlarda adaptör falan olması gerekiyor. Bir USB portundan 1 amper falan akım geçebiliyor. Düşük bir akım olduğu için porta veya bağladığınız yere zarar verebilir. Bundan dolayı 2 metre almamanızı öneririm. Ürün geldiğinde 1 metre de fazla gelirse eğer 20 30 cm kesebilirsiniz. Duruma bakıp böyle bir önlem alınabilir. Şimdi gelelim ürün linkine dediğim gibi yeni kullanıcı olmanız gerekiyor hesap açıp bunu alabilirsiniz 11TL bu ürün için bedava

Ürün Linki: https://tr.aliexpress.com/item/1005...o2tur&spm=a2g0o.order_list.0.0.ef7b3d12kaUSXU

Şimdiden hayırlı olsun :)
TR de indirim olmayınca BEN :D
Pekala mevcut hesapta hiçbir sipariş yapmadım, ama açalı uzun süre oldu, o hesaba Yeni Kullanıcı kuponu vb. Olurmü?

krammer

80+ Bronze

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
Kampanya bitti mi? Bende 45 lira gözüküyor çünkü.

Top Bottom