11 TL ye almak için çok basit arkadaşlar tek tek anlatıyorum.
Yeni kullanıcı olmanız gerekiyor. Yani daha önce alışveriş yaptıysanız alamıyorsunuz. Oda basit yeni bir hesap açıp alabiliyorsunuz. Ben öyle aldım. Yeni hesap açtığınızda 0.14 TL ye bir sürü ürün çıkıyor ben ürünlerin çoğuna baktım neredeyse hepsi gönderim ücreti alıyor fakat benim bulduğum satıcı ücretsiz gönderim yapıyor. Yeni hesap açtığınızda ürün sayfası size şu şekilde görünecek;
Alıntıyı görüntüle
Neden 11 TL derseniz ürüne 11 TL vergi ekleniyor. İsterseniz 5 TL fark ile 2metre yapabilirsiniz ama ben bunu önermiyorum. Neden bu tip ürünlerde USB ile güç alındığı için ısınma olur 1metre bile aslında fazla ama kurtarır diye düşünüyorum. Normal şartlarda adaptör falan olması gerekiyor. Bir USB portundan 1 amper falan akım geçebiliyor. Düşük bir akım olduğu için porta veya bağladığınız yere zarar verebilir. Bundan dolayı 2 metre almamanızı öneririm. Ürün geldiğinde 1 metre de fazla gelirse eğer 20 30 cm kesebilirsiniz. Duruma bakıp böyle bir önlem alınabilir. Şimdi gelelim ürün linkine dediğim gibi yeni kullanıcı olmanız gerekiyor hesap açıp bunu alabilirsiniz 11TL bu ürün için bedava
Ürün Linki:
https://tr.aliexpress.com/item/1005...o2tur&spm=a2g0o.order_list.0.0.ef7b3d12kaUSXU
Şimdiden hayırlı olsun
TR de indirim olmayınca BEN