❌İndirim Bitti! Aliexpress 1 Metre SMD 5050 Şerit Led 11 TL

Şuan atamam tel bozuk. :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Çekenler olur ama onlar atarlar
Teşekkürler

Bende 21 şubat tarihinde almıştım ama tahmini teslimat 13 mart diyor bugün gelir mi sizce?

Teşekkürler

Bende 21 şubat tarihinde almıştım ama tahmimi teslimat 13 mart diyor bugün gelir mi sizce?
Çoğu teslim edildi sanırım bugün

Teşekkürler

Bende 21 şubat tarihinde almıştım ama tahmimi teslimat 13 mart diyor bugün gelir mi sizce?
Takip bile etmedim ben :)

Ledlerin ışıkları parlak ve güzel ama ben daha sık olur diye düşünmüştüm. Kasaya takınca belki daha güzel durur bilemiyorum.
Fotoğraf atacaktım ama gündüz olduğu için hiç anlaşılmıyor.
Benim amacım sadece kontrolcü almaktı. 24 liraya hem kumandalı hem Bluetooth bağlantılı kontrolcüm oldu. :)

Ledlerin ışıkları parlak ve güzel ama ben daha sık olur diye düşünmüştüm. Kasaya takınca belki daha güzel durur bilemiyorum.
Fotoğraf atacaktım ama gündüz olduğu için hiç anlaşılmıyor.
Benim amacım sadece kontrolcü almaktı. 24 liraya hem kumandalı hem Bluetooth bağlantılı kontrolcüm oldu. :)
Aynen bende öyle bekliyordum. Neyse bedavadan 1 tık pahalıya 1 metre led aldık. Birde beğenmiyoruz :)

Aynen bende öyle bekliyordum. Neyse bedavadan 1 tık pahalıya 1 metre led aldık. Birde beğenmiyoruz :)
Düşününce dediğin doğru hocam. 2 metre led ve kontrolcü 24 lira. Çok uygun oldu. :)

Geri