Alınır Reis Samsung Fanıyım Monitörümde Samsung Hiç Sorun YaşamadımArkadaşlar şu sıralar 75hz monitorumden kurtulmak istiyorum ve monitor arayışındayım. en max bütçem 8k. Samsung odyssey G4 hem 240 hem bütçeme uygun. Nasıl monitor ghosting ölu piksel varmıdır ?
Bu seride ghosting sorunu yok diye biliyorum. Aldığın yeri araştır ölü piksel garantisi veriyor mu bak.Arkadaşlar şu sıralar 75hz monitorumden kurtulmak istiyorum ve monitor arayışındayım. en max bütçem 8k. Samsung odyssey G4 hem 240 hem bütçeme uygun. Nasıl monitor ghosting ölu piksel varmıdır ?
bende var ve müq bi monitörArkadaşlar şu sıralar 75hz monitorumden kurtulmak istiyorum ve monitor arayışındayım. en max bütçem 8k. Samsung odyssey G4 hem 240 hem bütçeme uygun. Nasıl monitor ghosting ölu piksel varmıdır ?
8k yanlış hatırlamıyorsamAlınır sorunsuz serilerinden biri tavsiye ederim fiyatı nedir?
Çok8k yanlış hatırlamıyorsam
8 bin tl çokmu Hocam? 8bin TL'ye 240hz varmı başka
En ucuz g4 7.4k
O monitör için çok 7390 TL fiyatı varmış alınır o fiyata8 bin tl çokmu Hocam? 8bin TL'ye 240hz varmı başka
Mesaj otomatik birleştirildi:
En ucuz g4 7.4k
8k olsaydı onun yerine bu alınırdı https://www.akakce.com/monitor/en-u...KRPbpjyWmQXUdb1zI_fJm0-dOCJl26kRoC2ckQAvD_BwE8 bin tl çokmu Hocam? 8bin TL'ye 240hz varmı başka
Mesaj otomatik birleştirildi:
En ucuz g4 7.4k
Ne gibi zorluklar çektiniz ve hangi monitörden geçiş yaptınız hocam ?ben kullanıyorum renklerine alışmakta zorluk çektim onun dışında bir sorunum yok
hocam ips ekranlı laptop kullanıyordum monitöre gecis yaptiktan sonra renklerde solukluk olsun ton olsun kötü geldi arastırdım kendime ayar çektim sonra gözüm alıştıNe gibi zorluklar çektiniz ve hangi monitörden geçiş yaptınız hocam ?
genel olarak kullanan kişilerde aynı sekilde renklerden kaynaklı sorun yaşamış geri iade felan etmiş bende iade etmeyi istedim başta sonra vazgeçtimhocam ips ekranlı laptop kullanıyordum monitöre gecis yaptiktan sonra renklerde solukluk olsun ton olsun kötü geldi arastırdım kendime ayar çektim sonra gözüm alıştı