ben trendyoldan aldım adam usb ile yolluyordu sınırsız değil crek yaptı eğer güvendin iyi bilgisayarcı varsa onlara sorabilirsin 50 tl cıvarı alabilirsinAldığınız sorunx çıkmayan yerleri atarmisiniz
eğer Windows için istiyorsan paran cebinden kalsın ücretsiz şekilde virüs olmadan cmdden bedava yapılabiliyor https://www.google.com/url?sa=t&sou...FjAAegQIBBAC&usg=AOvVaw3E-Kk-VGpXJhBxMMO_GfaBAldığınız sorunx çıkmayan yerleri atarmisiniz
Kendinee yapabilirsin arkadaşların verdiği linkten ben uğraşmaya üşendim lazımbana dan aldım 15tl ye
lazımbana - yazılım budur bak en ucuz onlarda vardır
güvenilir sıkıntı olmaz olursa iletişime geçersin yeni yolluyorlarBu guvenilirmiWindows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
bosa para verme klon keylere youtubda ve forumda cmd de yapma konus uvar oem key anakarta yapısıyor bıdeAldığınız sorunx çıkmayan yerleri atarmisiniz
Cmd yasalmi başıma bise gelirmibosa para verme klon keylere youtubda ve forumda cmd de yapma konus uvar oem key anakarta yapısıyor bıde
Cmd yasalmi basima iş gelmesineğer Windows için istiyorsan paran cebinden kalsın ücretsiz şekilde virüs olmadan cmdden bedava yapılabiliyor https://www.google.com/url?sa=t&sou...FjAAegQIBBAC&usg=AOvVaw3E-Kk-VGpXJhBxMMO_GfaB
YasalmiForumda ücretsiz Win10 konusu var. İstersen bir incele.
Ücretsiz Windows 10 Etkinleştirme!
Herkese selam. İşlemi tüm detaylarıyla anlatacağım ve nasıl yapıldığını göstereceğim. Laflarıma internette 5-50 TL'ye satılan OEM keylerin yasal olmadığını belirterek başlayayım. Zamanında bu konu Microsoft'a iletildi ve ucuz lisanların yasal olmadığı söylendi. Öyle bekleniyordu zaten. Ucuz...forum.donanimarsivi.com
Site doğru satıcı farklıydı. Bir sorun olcağını sanmam mailine geliyor 2 kod. Biri windows yukseltme olarak geldi diğeri direkt key doğrulama olarakBundanmi aldinWindows 10 Pro Lisans Anahtarı - Lazımbana'da
Windows 10 Pro Lisans Anahtarı en ucuz fiyatlarla Lazımbana.com'da, Bu ürünü farklı ödeme seçenekleri ile güvenle satın almak için hemen tıklayın!www.lazimbana.com
cmdyi ne diye biliyorsun kanka oda windowsun komut istemcisi yasal olmayacak ne var ?Cmd yasalmi başıma bise gelirmi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Cmd yasalmi basima iş gelmesin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yasalmi