Bölüm sarmayınca diğer bölümemi . Şuan rick and morty de 3 bölümüm kaldı sonra family guy a başlarız. Ben genelde komik ve kara mizah severim family guy sanırım buna yatkın ?Family Guy 4. sıradaydı Futurama bence daha iyi onlardan. Başlayın ne olacak her bölüm 20 dakika sarmadığı zaman diğer bölüme geçersiniz
Ona yatkındır baya güldüğüm yerler olmuştu, Hoops'a da şans ver tam bir ergen hayatında kara mizahBölüm sarmayınca diğer bölümemi . Şuan rick and morty de 3 bölümüm kaldı sonra family guy a başlarız. Ben genelde komik ve kara mizah severim family guy sanırım buna yatkın ?
Ha bu arada ben family guy un 13.sezon 1.bölümünü izledim ve çok sıkıcıydı simpsonların babasıyla tüm bölüm boyunca dövüştü .Family Guy 4. sıradaydı Futurama bence daha iyi onlardan. Başlayın ne olacak her bölüm 20 dakika sarmadığı zaman diğer bölüme geçersiniz
İşte sıkıcı bölümleri var ondan dedim, geçiyordum direk toplasan 10 tane falan geçmişimdir.Ha bu arada ben family guy un 13.sezon 1.bölümünü izledim ve çok sıkıcıydı simpsonların babasıyla tüm bölüm boyunca dövüştü .
aradığım yorumfırıldak ailesi
Alıntıyı görüntüle
Hoops'un TR Dublajı bana gayet kaliteli geldi, öyle izledim normalde izlemem ama güzeldi.Önce family guy ı izlerim sonra senin tavsiyen ile hoops çok sağol .
Bölümden bölüme değişiklik gösteriyor, o kadar takılmam eğlendiriyorsa hepsi iyidir. Rick and Morty derim gene de.Ha bu arada sence en komik ve kara mizahlı hangisi ?
Peki hoops mu family guy mı ?Bölümden bölüme değişiklik gösteriyor, o kadar takılmam eğlendiriyorsa hepsi iyidir. Rick and Morty derim gene de.