gereksiz ben olsam almam almadımdaSizce offline steam hesabi almak ne kadar güvenlidir?Alan varmı?
Yani evet almamak daha iyi tabi ama alacağım oyun 1500tl indirimlerde de pek fiyatı düşmüyor.Mecbur bu şekilde alınabilir.gereksiz ben olsam almam almadımda
1.5-2k veriyorsunuz yani oyunlaragereksiz ben olsam almam almadımda
hayır öyle bişi demedim oyun o kadar pahalı ise indirim beklerim indirim yoksa gamepass veya oyun şirketinin kendi oyun passine bakarım hiç mi bulamadım korsan indiririm ama hayatım boyunca minecraft hariç korsan indirmemiş biriyim muhtemelen indirmem1.5-2k veriyorsunuz yani oyunlara
yani o mantıkla hocam para vericeğinze korsan indirmek daha mantıklı neden steam hesabına para versiniz ki? tabi online olur vb orayı bilememYani evet almamak daha iyi tabi ama alacağım oyun 1500tl indirimlerde de pek fiyatı düşmüyor.Mecbur bu şekilde alınabilir.
Korsan alayım, bir güzel mining yapsınlar ekran kartımdan. Olur mu öyle şeyhayır öyle bişi demedim oyun o kadar pahalı ise indirim beklerim indirim yoksa gamepass veya oyun şirketinin kendi oyun passine bakarım hiç mi bulamadım korsan indiririm ama hayatım boyunca minecraft hariç korsan indirmemiş biriyim muhtemelen indirmem
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani o mantıkla hocam para vericeğinze korsan indirmek daha mantıklı neden steam hesabına para versiniz ki? tabi online olur vb orayı bilemem
Ghost Of Tsushima.Hocam hangi oyunu alacaksınız?
dedim zaten indirmedimde indirmemde yani sizin mantığınıza göre dedim ben rica ediyorum düzgün okuyunKorsan alayım, bir güzel mining yapsınlar ekran kartımdan. Olur mu öyle şey
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ghost Of Tsushima.
Virüs girme ihtimaline karşın mantıklı bence. Fazla miktarda para vermiyoruz sonuçta.yani o mantıkla hocam para vericeğinze korsan indirmek daha mantıklı neden steam hesabına para versiniz ki? tabi online olur vb orayı bilemem
hocam bilerek mi okumadınız tam bilmiyorum ama düzeltiyim istiyorsanız anlatamadıysam kendim içinde yazdım indirmedim indirmemde diye sizin mantığınıza göre dedim benVirüs girme ihtimaline karşın mantıklı bence. Fazla miktarda para vermiyoruz sonuçta.
Daha fazla veriyoruz. Korsan kullanıp kişisel verilerimizi riske etmiyoruz.1.5-2k veriyorsunuz yani oyunlara
Yok hocam ben 25tlye steam hesap alıp ordan oynayacağım, kişisel verilerim de bende kalsın.Daha fazla veriyoruz. Korsan kullanıp kişisel verilerimizi riske etmiyoruz.