Offline Steam hesabı almak ne kadar güvenli?

1.5-2k veriyorsunuz yani oyunlara
hayır öyle bişi demedim oyun o kadar pahalı ise indirim beklerim indirim yoksa gamepass veya oyun şirketinin kendi oyun passine bakarım hiç mi bulamadım korsan indiririm ama hayatım boyunca minecraft hariç korsan indirmemiş biriyim muhtemelen indirmem
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Yani evet almamak daha iyi tabi ama alacağım oyun 1500tl indirimlerde de pek fiyatı düşmüyor.Mecbur bu şekilde alınabilir.
yani o mantıkla hocam para vericeğinze korsan indirmek daha mantıklı neden steam hesabına para versiniz ki? tabi online olur vb orayı bilemem

hayır öyle bişi demedim oyun o kadar pahalı ise indirim beklerim indirim yoksa gamepass veya oyun şirketinin kendi oyun passine bakarım hiç mi bulamadım korsan indiririm ama hayatım boyunca minecraft hariç korsan indirmemiş biriyim muhtemelen indirmem

yani o mantıkla hocam para vericeğinze korsan indirmek daha mantıklı neden steam hesabına para versiniz ki? tabi online olur vb orayı bilemem
Korsan alayım, bir güzel mining yapsınlar ekran kartımdan. Olur mu öyle şey :D

Hocam hangi oyunu alacaksınız?
Ghost Of Tsushima.

Korsan alayım, bir güzel mining yapsınlar ekran kartımdan. Olur mu öyle şey :D

Ghost Of Tsushima.
dedim zaten indirmedimde indirmemde yani sizin mantığınıza göre dedim ben rica ediyorum düzgün okuyun

Virüs girme ihtimaline karşın mantıklı bence. Fazla miktarda para vermiyoruz sonuçta.

Virüs girme ihtimaline karşın mantıklı bence. Fazla miktarda para vermiyoruz sonuçta.
hocam bilerek mi okumadınız tam bilmiyorum ama düzeltiyim istiyorsanız anlatamadıysam kendim içinde yazdım indirmedim indirmemde diye sizin mantığınıza göre dedim ben

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,364
Üyeler
184,927
Son üye
fatih0660
Geri