Neler Yeni

Ofis koltuğu 3299 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Süleyman Aydın
Hawk'a kaliteli mi diyorsun
Mesaj otomatik birleştirildi:

Fan V4
3 sene oldu
Yok dostum onu denemedim. Bu ilandaki gibi koltuk ofiste var. Daha önce kullandım. Bir süre sonra rahatsızlık veriyor. Oyun vb oynuyorsan sürekli oturuyorsan önermem.
Xdrive aldım ikinci el kendime. Xdrive oyuncu koltuğu olarak çok iyi, bendeki model bora. Deri yazın terletiyor ama çok rahat.

Hawk denemedim.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,877
İsim
Eren Yeager
Kaç yılda mefta oldu hocam
3 yılda
Mesaj otomatik birleştirildi:

gecmıs olsun. asagı dusmesı cok normal hepsınde oluyor amortısor deıstırmek lazım. kırık yan seyıde satıyolardı galıba ama duzeltır mı bılmıyorum ama kotuymus evet yanı
Her şeyi gitti ya kumaşı da gitti benim kedim olduğu için tırnakladı hep değişmesi lazım artık

Alcoholed

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
120
İsim
Tolga
Üzer dostum. Bu modeller kaliteli oyuncu koltuklarının yanından geçemez
Valla ben chair fab bilmemne modelini almıştım koltuk leş. Geri yaslanıyorum çat sesi, öne eğiliyorum çat. Kenara sürüyorum transpalet gibi ses yapıyor tekerlekleri.ilk koltuğumdu belki normaldir böyle şeyler dedim ama altına bakınca ahşap üzerine zımbalanmış kumaşı görünce nefret ettim. Ahşap açıkta duruyor çok kötü bi görüntüydü. Bel yastığı araya sıkışıyor bir sürü sorunu vardı hemen sattım kurtuldum.kesinlikle önermiyorum. Bir ara çok iyi reklamını yaptı youtuberlar falan ama berbat. İçinden kitaple zarflar kumaş temizleme sıvıları vs çıkıyor gözünüzü boyamasın koltuk gerçekten iyi değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Süleyman Aydın
Valla ben chair fab bilmemne modelini almıştım koltuk leş. Geri yaslanıyorum çat sesi, öne eğiliyorum çat. Kenara sürüyorum transpalet gibi ses yapıyor tekerlekleri.ilk koltuğumdu belki normaldir böyle şeyler dedim ama altına bakınca ahşap üzerine zımbalanmış kumaşı görünce nefret ettim. Ahşap açıkta duruyor çok kötü bi görüntüydü. Bel yastığı araya sıkışıyor bir sürü sorunu vardı hemen sattım kurtuldum.kesinlikle önermiyorum. Bir ara çok iyi reklamını yaptı youtuberlar falan ama berbat. İçinden kitaple zarflar kumaş temizleme sıvıları vs çıkıyor gözünüzü boyamasın koltuk gerçekten iyi değil.
Aynen katılıyorum hocam. Bazı oyuncu koltukları tahta gibi. Sert konforsuz. Fakat YouTube kanalları ceplerine bakıyor ve objektif değiller maalesef.

aaa-kabal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ersan yılmaz
Şu sıralar koltuk almayı düşünüyorumda bu ürün çok emanet duruyor. Kaliteli hissi bile vermiyor. 1 senede sırt yaslama yeri felan parçalanır gibi duruyor. Satın alınca insan 4 5 sene arkasına bakmak istemiyor. Bu ürüne para harcamak içimden gelmedi.

Top Bottom