kiyaz
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 402
Kaç yılda mefta oldu hocamBenim hawk koltuk sizlere ömür acaba alsam üzer mi
Kaç yılda mefta oldu hocamBenim hawk koltuk sizlere ömür acaba alsam üzer mi
hangı modelını aldınız acaba memnun musunuz? bende alıcaktımda stok bıtmıs ıstedıgım modeldesongmics almasaydım düşünürdüm.
2000 tl olan filelihangı modelını aldınız acaba memnun musunuz? bende alıcaktımda stok bıtmıs ıstedıgım modelde
Yok dostum onu denemedim. Bu ilandaki gibi koltuk ofiste var. Daha önce kullandım. Bir süre sonra rahatsızlık veriyor. Oyun vb oynuyorsan sürekli oturuyorsan önermem.Hawk'a kaliteli mi diyorsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Fan V4
3 sene oldu
3 yıldaKaç yılda mefta oldu hocam
Her şeyi gitti ya kumaşı da gitti benim kedim olduğu için tırnakladı hep değişmesi lazım artıkgecmıs olsun. asagı dusmesı cok normal hepsınde oluyor amortısor deıstırmek lazım. kırık yan seyıde satıyolardı galıba ama duzeltır mı bılmıyorum ama kotuymus evet yanı
Hocam kullanıyor musunuz nasıl iş görür muValla ben 1 adet sipariş verdim TAMI ile alırsanız 500 TL de geri ödeme alıyorsunuz beleş ötesi oluyor![]()
Uzun süreli oturmada kalçanız düzleşiyor sırtın fileli olması iyi ama .Hocam kullanıyor musunuz nasıl iş görür mu
Rebelxi atan arkadaşa sormuştum hocamUzun süreli oturmada kalçanız düzleşiyor sırtın fileli olması iyi ama .
Valla ben chair fab bilmemne modelini almıştım koltuk leş. Geri yaslanıyorum çat sesi, öne eğiliyorum çat. Kenara sürüyorum transpalet gibi ses yapıyor tekerlekleri.ilk koltuğumdu belki normaldir böyle şeyler dedim ama altına bakınca ahşap üzerine zımbalanmış kumaşı görünce nefret ettim. Ahşap açıkta duruyor çok kötü bi görüntüydü. Bel yastığı araya sıkışıyor bir sürü sorunu vardı hemen sattım kurtuldum.kesinlikle önermiyorum. Bir ara çok iyi reklamını yaptı youtuberlar falan ama berbat. İçinden kitaple zarflar kumaş temizleme sıvıları vs çıkıyor gözünüzü boyamasın koltuk gerçekten iyi değil.Üzer dostum. Bu modeller kaliteli oyuncu koltuklarının yanından geçemez
Aynen katılıyorum hocam. Bazı oyuncu koltukları tahta gibi. Sert konforsuz. Fakat YouTube kanalları ceplerine bakıyor ve objektif değiller maalesef.Valla ben chair fab bilmemne modelini almıştım koltuk leş. Geri yaslanıyorum çat sesi, öne eğiliyorum çat. Kenara sürüyorum transpalet gibi ses yapıyor tekerlekleri.ilk koltuğumdu belki normaldir böyle şeyler dedim ama altına bakınca ahşap üzerine zımbalanmış kumaşı görünce nefret ettim. Ahşap açıkta duruyor çok kötü bi görüntüydü. Bel yastığı araya sıkışıyor bir sürü sorunu vardı hemen sattım kurtuldum.kesinlikle önermiyorum. Bir ara çok iyi reklamını yaptı youtuberlar falan ama berbat. İçinden kitaple zarflar kumaş temizleme sıvıları vs çıkıyor gözünüzü boyamasın koltuk gerçekten iyi değil.
Bu baya iyi duruyor, yorumlarda iyi, kullandınızmı, yada kullanan varmı. 3 taksit hemdeOnun yerine Fiyatı uygun değerlendirelebilir orta kaliteye benziyor. Babyface kumaş , class 3 amortisör,krom metal ayak ve sırt kısmı mdf kullanılmış.
3749TL Fiyat
Rebelx Zenith Masaj Özellikli Kumaş Oyuncu Koltuğu