Neler Yeni

Öğretmeni şikayet etmelimiyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Baran Akpınar
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
İyi akşamlar. Bugün arkadaşla başımıza bir olay geldi bayağı sinirlendim hala kararsızım konuyu anlatayım size. Geçen hafta müzik dersini seçtim 11. sınıfa gidiyorum bu arada. Müzik hocası iyiydi geçen hafta bu hafta değişmiş yeni hoca gelmiş. Arkadaşımla sırada telefondan bir şeyler izliyorduk 5 dakika tenefüsler çok kısa bu arada daha sonra hoca girmiş içeri ruh gibi hiç ses vermemiş yani görmedik de duymadık da. Geldi bize bağırdı direk ayağa kalktık azarlamaya başladı diyor ki " burnunuzu sürterim yere müdürün odasına kadar götürürüm" falan. Sonra hocam kalktık ya ayağa dedim daha yeni gelmiş sınıfa ilk defa görüyorum böyle tanışma hiç iyi olmadı. Sonra aklınızı alırım falan dedi ve yeniden burnunuzu yere sürerek götürürüm müdüre falan dedi. Bir şey demedim başka hocaya, sinirden elim buz kesti. Şikayet etmeyi düşündüm sizce ne yapalım arkadaşla. Tehdit ediyor lan'lı falan konuşuyor derste böyle hoca mı olur ya.

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
İyi akşamlar. Bugün arkadaşla başımıza bir olay geldi bayağı sinirlendim hala kararsızım konuyu anlatayım size. Geçen hafta müzik dersini seçtim 11. sınıfa gidiyorum bu arada. Müzik hocası iyiydi geçen hafta bu hafta değişmiş yeni hoca gelmiş. Arkadaşımla sırada telefondan bir şeyler izliyorduk 5 dakika tenefüsler çok kısa bu arada daha sonra hoca girmiş içeri ruh gibi hiç ses vermemiş yani görmedik de duymadık da. Geldi bize bağırdı direk ayağa kalktık azarlamaya başladı diyor ki " burnunuzu sürterim yere müdürün odasına kadar götürürüm" falan. Sonra hocam kalktık ya ayağa dedim daha yeni gelmiş sınıfa ilk defa görüyorum böyle tanışma hiç iyi olmadı. Sonra aklınızı alırım falan dedi ve yeniden burnunuzu yere sürerek götürürüm müdüre falan dedi. Bir şey demedim başka hocaya, sinirden elim buz kesti. Şikayet etmeyi düşündüm sizce ne yapalım arkadaşla. Tehdit ediyor lan'lı falan konuşuyor derste böyle hoca mı olur ya.
Ders e girerken ses kaydına al şikayet etmen hiçbir işe yaramaz.

Alfha13

80+ Silver
Çocuğun kafasını tahtaya vuran gördüm, yağmur altında bekletip azarlayan (daha doğrusu hakaret eden) gördüm, soru sorduğumuz için kızan gördüm... Normal şeyler, yapacak çok da bir şey yok maalesef.

''Wolfred!ghT

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,420
İsim
''Wolfred!ghT
Bazı hocalar kendi egolarını tatmin etmek için böyle anlamsız hareketler yapıyorlar.

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,921
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

EgoistmanTR01

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,733
İsim
Egemen Toz
Telefon konusunda haklı ama hep tehtitkar davranıyorsa videoya alın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Baran Akpınar
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım
Aileme söyledim zaten annem babanla konuş dedi işden gelince söyledim okula gelecekmiş herhalde biraz sinirlendi sinirli biri kendisi hayırlısı bakalım 1 yıl böyle geçmez bu hocayla. Teşekkür ederim herkese bu arada.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,052,259
Üyeler
167,085
Son üye
Ahmtarc7