Neler Yeni

Öğretmeni şikayet etmelimiyim?

Berke Fitness

80+ Bronze
İyi akşamlar. Bugün arkadaşla başımıza bir olay geldi bayağı sinirlendim hala kararsızım konuyu anlatayım size. Geçen hafta müzik dersini seçtim 11. sınıfa gidiyorum bu arada. Müzik hocası iyiydi geçen hafta bu hafta değişmiş yeni hoca gelmiş. Arkadaşımla sırada telefondan bir şeyler izliyorduk 5 dakika tenefüsler çok kısa bu arada daha sonra hoca girmiş içeri ruh gibi hiç ses vermemiş yani görmedik de duymadık da. Geldi bize bağırdı direk ayağa kalktık azarlamaya başladı diyor ki " burnunuzu sürterim yere müdürün odasına kadar götürürüm" falan. Sonra hocam kalktık ya ayağa dedim daha yeni gelmiş sınıfa ilk defa görüyorum böyle tanışma hiç iyi olmadı. Sonra aklınızı alırım falan dedi ve yeniden burnunuzu yere sürerek götürürüm müdüre falan dedi. Bir şey demedim başka hocaya, sinirden elim buz kesti. Şikayet etmeyi düşündüm sizce ne yapalım arkadaşla. Tehdit ediyor lan'lı falan konuşuyor derste böyle hoca mı olur ya.
Müdüre sikayet edebilirsin tehdit ediyorsa bu göz ardi edilecek bir durum degil

onr1818

80+ Bronze
Vermen gereken cevap hocam bir sürtsene nasıl sürtüyorsun bir görelim hele bakalım hiçbir halt yapamaz herhangi bir fiziki müdahalede bulunursa işte o zaman sen burnundan sürükletirsin o arkadaşı

MigrosJET

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
227
İsim
Martyn McMillan
İyi akşamlar. Bugün arkadaşla başımıza bir olay geldi bayağı sinirlendim hala kararsızım konuyu anlatayım size. Geçen hafta müzik dersini seçtim 11. sınıfa gidiyorum bu arada. Müzik hocası iyiydi geçen hafta bu hafta değişmiş yeni hoca gelmiş. Arkadaşımla sırada telefondan bir şeyler izliyorduk 5 dakika tenefüsler çok kısa bu arada daha sonra hoca girmiş içeri ruh gibi hiç ses vermemiş yani görmedik de duymadık da. Geldi bize bağırdı direk ayağa kalktık azarlamaya başladı diyor ki " burnunuzu sürterim yere müdürün odasına kadar götürürüm" falan. Sonra hocam kalktık ya ayağa dedim daha yeni gelmiş sınıfa ilk defa görüyorum böyle tanışma hiç iyi olmadı. Sonra aklınızı alırım falan dedi ve yeniden burnunuzu yere sürerek götürürüm müdüre falan dedi. Bir şey demedim başka hocaya, sinirden elim buz kesti. Şikayet etmeyi düşündüm sizce ne yapalım arkadaşla. Tehdit ediyor lan'lı falan konuşuyor derste böyle hoca mı olur ya.
Böylelerine üslubunu bozmadan sen de dikleneceksin, hiçbir şey yapamazlar.

Arthur♛Morgan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,607
İsim
sefa korkmaz
İlgilendiği Kategoriler
Red Dead Redemption ve Rockstar ile ilgili her şeye ilgim var
Instagram
sfakorkmaz
Hoca haklı. Şikayet etmelik durum yok.
Haklı olması hakaret etmesi gerektiğini göstermez her ne kadar öğretmen de olsa öğrenciye böyle yaklaşılmamalı.
Bizim de bir hoca vardı, sınıfa geldi arkadaşımı tıpkı yukarda arkadaşın bahsettiği gibi azarladı sonra yanına geldi hoca eline kalemliği alıp çocuğun kafasına pat pat vurmaya başladı. Sonra ne oldu biliyor musun? Çocuk hocaya bi girişti ne olduğunu anlayamadı hoca.

Yani çocuğun yaptığı doğru değil ama sabrını taşırıp bunu yapmaya zorlayan kişi yine hocaydı.

mesut3467

80+ Bronze
Öğretmen olarak kizmakta haklı fakat üslup çok önemli. Kara tahta döneminde yaşamıyoruz. Bir öğretmen adayı olarak geri kafalı kendini yüksekte gören ogretmenlerden çok utanıyorum. Benim dönemimde de vardı sanırım benden sonrada olmaya devam edecek. Konumuza gelirsek siz öncelikle müdürle konuşun. Çok etkili olmayacak olsa bile hocanız bu durumu müdürunde haberi olduğu icin yakın zamanda bir daha gerceklestirmeyecektir. Sanmayın ki öğretmen bu uyariyla değişir. Değişmeyecek çünkü bir meslektaslarini ezdirmeyeceklerdir. Ezilen ne yazık ki hep öğrenci kalacak.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,564
Üyeler
166,405
Son üye
Ertoo91
Top Bottom