Berke Fitness
80+ Bronze
Müdüre sikayet edebilirsin tehdit ediyorsa bu göz ardi edilecek bir durum degilİyi akşamlar. Bugün arkadaşla başımıza bir olay geldi bayağı sinirlendim hala kararsızım konuyu anlatayım size. Geçen hafta müzik dersini seçtim 11. sınıfa gidiyorum bu arada. Müzik hocası iyiydi geçen hafta bu hafta değişmiş yeni hoca gelmiş. Arkadaşımla sırada telefondan bir şeyler izliyorduk 5 dakika tenefüsler çok kısa bu arada daha sonra hoca girmiş içeri ruh gibi hiç ses vermemiş yani görmedik de duymadık da. Geldi bize bağırdı direk ayağa kalktık azarlamaya başladı diyor ki " burnunuzu sürterim yere müdürün odasına kadar götürürüm" falan. Sonra hocam kalktık ya ayağa dedim daha yeni gelmiş sınıfa ilk defa görüyorum böyle tanışma hiç iyi olmadı. Sonra aklınızı alırım falan dedi ve yeniden burnunuzu yere sürerek götürürüm müdüre falan dedi. Bir şey demedim başka hocaya, sinirden elim buz kesti. Şikayet etmeyi düşündüm sizce ne yapalım arkadaşla. Tehdit ediyor lan'lı falan konuşuyor derste böyle hoca mı olur ya.