- Reaksiyon skoru
 - 82

Bu kadar gece hayatı olan var mı ama indirimden yararlanmak için biraz fazlaca almak gerekecek

masaj jeli karpuz çilek yoksa almam benAlıntıyı görüntüle
Bu kadar gece hayatı olan var mı ama indirimden yararlanmak için biraz fazlaca almak gerekecekİndirimli örnek fiyatlar görselde
![]()
Limon C vitaminlisi de yokmuşmasaj jeli karpuz çilek yoksa almam ben![]()
Bu kanıya nerden vardınız acaba ?Gece hayatıEskortlarla mı kullanılıyor sadece kondomlar
Gece hayatı olan var mı bilmiyorum ama alın size kondom indirimi dediğiniz zaman bunun burada kullanıldığını ima etmiş oluyorsunuz.Bu kanıya nerden vardınız acaba ?
Hocam ınsta da falan hiç mi görmüyorsun? Evli kadınlar da evlenince bir kaçış başlar. Yatağa gelmez. Hele çocuk olduysa haftada bir ortalama yaparsan şükür edersinGece hayatıEskortlarla mı kullanılıyor sadece kondomlar
Instadan niye çıkarım yapayım evdeki hayalet casper mı ? Çocuk vb her şey etkiliyor da ne olursa olsun 45 tanesi evliyken 3 aydan başlar 1 seneyi görmez o kadar büyük bir stokculuk değil yaniHocam ınsta da falan hiç mi görmüyorsun? Evli kadınlar da evlenince bir kaçış başlar. Yatağa gelmez. Hele çocuk olduysa haftada bir ortalama yaparsan şükür edersin![]()
Hocam 900 ü tamamlamak için 2-3 paket almak gerekecek o yüzden öyle demiştim. 3 paket alsa 135 adet yaparInstadan niye çıkarım yapayım evdeki hayalet casper mı ? Çocuk vb her şey etkiliyor da ne olursa olsun 45 tanesi evliyken 3 aydan başlar 1 seneyi görmez o kadar büyük bir stokculuk değil yaniDüzenli aldatan adam bile 45 tanesini hangi gece hayatında kullanacak Dan Bilzerian mı bu herif.
Sana kötü bir haberim var evlenince bi' 40 sene falan evinden ayrılmıyorlarHocam 900 ü tamamlamak için 2-3 paket almadı gerekecek o yüzden öyle demiştim. 3 paket alsa 135 adet yapar![]()