🔥İndirim Okey Ürünlerinde 900/300 İndirim Oluyor

horizonx505

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
82
1000022478.webp

Bu kadar gece hayatı olan var mı ama indirimden yararlanmak için biraz fazlaca almak gerekecek 😁İndirimli örnek fiyatlar görselde 🤓

Bu kanıya nerden vardınız acaba ?
Gece hayatı olan var mı bilmiyorum ama alın size kondom indirimi dediğiniz zaman bunun burada kullanıldığını ima etmiş oluyorsunuz.

Örnek cümle: Pilates yapan var mıdır bilmiyorum ama hahahaha pilates toplarında indirim var.
Örnek olmayan cevap: Hmm demek ki pilates topu spor yapmak için değil. Başka bir şey için olmalı. Bu çıkarımda bulunanlara sebebini sormalıyım.

Gece hayatı 🤨 Eskortlarla mı kullanılıyor sadece kondomlar
Hocam ınsta da falan hiç mi görmüyorsun? Evli kadınlar da evlenince bir kaçış başlar. Yatağa gelmez. Hele çocuk olduysa haftada bir ortalama yaparsan şükür edersin🤣🤣

Hocam ınsta da falan hiç mi görmüyorsun? Evli kadınlar da evlenince bir kaçış başlar. Yatağa gelmez. Hele çocuk olduysa haftada bir ortalama yaparsan şükür edersin🤣🤣
Instadan niye çıkarım yapayım evdeki hayalet casper mı ? Çocuk vb her şey etkiliyor da ne olursa olsun 45 tanesi evliyken 3 aydan başlar 1 seneyi görmez o kadar büyük bir stokculuk değil yani :) Düzenli aldatan adam bile 45 tanesini hangi gece hayatında kullanacak Dan Bilzerian mı bu herif.

Instadan niye çıkarım yapayım evdeki hayalet casper mı ? Çocuk vb her şey etkiliyor da ne olursa olsun 45 tanesi evliyken 3 aydan başlar 1 seneyi görmez o kadar büyük bir stokculuk değil yani :) Düzenli aldatan adam bile 45 tanesini hangi gece hayatında kullanacak Dan Bilzerian mı bu herif.
Hocam 900 ü tamamlamak için 2-3 paket almak gerekecek o yüzden öyle demiştim. 3 paket alsa 135 adet yapar😬

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,457
Üyeler
183,839
Son üye
loa Loa
Geri