Neler Yeni

Yardım OKSİD BİLİŞİM SERVİS ÜCRETİ

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
Gamepower Mei Kulaklığımın sağ tarafında ki sürücü yerinden çıkmış. Sabah kalktığımda kulağıma taktım bir şey takır tukur ediyordu. Pedi çıkarıp baktığımda sürücü yapıştırıldığı yerden çıkmış. Ses konusunda herhangi bir patlak ses kaybı yok olduğu gibi çalışıyordu. Sürücüyü kulaklığı hafifçe sallayarak yerine oturttuğum zaman eski performansını veriyordu. 28 Eylül Perşembe günü servis kaydı oluşturdum kargo kodu verdiler cuma günü kargoladım. 2 Ekim Pazartesi günü servise alındı. 5 Ekim Perşembe günü bana servisten mesaj geldi 200 TL tamir ücreti isteniyor. Kulaklığın etrafında darbe/kırık hasar yok çizik bile yok. Ben kulaklığın içini açıp zaten tamir edebilirdim sadece sürücüyü yerine oturtmak ve sabitlemek gerekiyordu garanti dışı kalmasını istemediğim için servise gönderdim 200 TL istiyorlar. Daha önce böyle bir durum yaşamış olan var mı? Ne yapmalıyım? Az çok bu işlerle uğraşıyorum 200 TL tutacak bir şey yok ortada sürücü değişimi yapacaklar yüksek ihtimalle ama ortada kırılmış bir şey de yok ürün garanti kapsamında. 2. Fotoğrafta net bir şekilde sorun gözüküyor.

Ekler

• 1696494291770.png
    1696494291770.png
    64.5 KB · Hit: 161
  • 20230928_154705.jpg
    20230928_154705.jpg
    785.5 KB · Hit: 127

pozalba

80+ Bronze
Bu Kullanıcının Doğum Günü!
Dahası  
Reaksiyon skoru
446
İsim
nk
merhaba nereden almıştınız İncehesap mı ?

Livaković

80+ Silver
ödeyeceksin mecbur yapcak bisi yok 200tl para degil 1 ogun yemek parası adamlar emek veriyor onların da para kazanması lazım sonucta
200 tl para değilse adam ibanı atsın sen gönder parayı kardeşim bugünlerdede hep bir firmayı savunmalar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Gamepower Mei Kulaklığımın sağ tarafında ki sürücü yerinden çıkmış. Sabah kalktığımda kulağıma taktım bir şey takır tukur ediyordu. Pedi çıkarıp baktığımda sürücü yapıştırıldığı yerden çıkmış. Ses konusunda herhangi bir patlak ses kaybı yok olduğu gibi çalışıyordu. Sürücüyü kulaklığı hafifçe sallayarak yerine oturttuğum zaman eski performansını veriyordu. 28 Eylül Perşembe günü servis kaydı oluşturdum kargo kodu verdiler cuma günü kargoladım. 2 Ekim Pazartesi günü servise alındı. 5 Ekim Perşembe günü bana servisten mesaj geldi 200 TL tamir ücreti isteniyor. Kulaklığın etrafında darbe/kırık hasar yok çizik bile yok. Ben kulaklığın içini açıp zaten tamir edebilirdim sadece sürücüyü yerine oturtmak ve sabitlemek gerekiyordu garanti dışı kalmasını istemediğim için servise gönderdim 200 TL istiyorlar. Daha önce böyle bir durum yaşamış olan var mı? Ne yapmalıyım? Az çok bu işlerle uğraşıyorum 200 TL tutacak bir şey yok ortada sürücü değişimi yapacaklar yüksek ihtimalle ama ortada kırılmış bir şey de yok ürün garanti kapsamında. 2. Fotoğrafta net bir şekilde sorun gözüküyor.
Şikayetvarda kayıt oluşturuyorsun heryerde konusunu açıyorsun garantili ürüne garanti dışı ücret istiyorlar diye bak bakalım sorun hemen nasıl çözülüyor

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
merhaba nereden almıştınız İncehesap mı ?
Hepsiburada'dan almıştım. Kasımda 1 yıl olacak.

200 TL para değilse adam ibanı atsın sen gönder parayı kardeşim bugünlerdede hep bir firmayı savunmalar.

Şikayetvarda kayıt oluşturuyorsun heryerde konusunu açıyorsun garantili ürüne garanti dışı ücret istiyorlar diye bak bakalım sorun hemen nasıl çözülüyor
Şikayetvar da şikayet oluşturdum. Çok saçma bozuk bir durum bile yok ortada tek yapılması gerek sürücünün yapıştırılması. Anlaşıldı ki bir daha üründen önce servisine bakmak gerek.

ödeyeceksin mecbur yapcak bisi yok 200tl para degil 1 ogun yemek parası adamlar emek veriyor onların da para kazanması lazım sonucta
Bunu yapabilsem forumda konu açmam peşine düşmem değil mi :)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
200 TL para değilse adam ibanı atsın sen gönder parayı kardeşim bugünlerdede hep bir firmayı savunmalar.

Bi an ben ne ara böle bişe yazdım dicektim :D. Fena fake yedim pp den.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Bu durum garanti kapsamında olması gerekiyor dediğiniz gibi bir hasar yok ve garantisi var ise yapmaları lazım. Bi yere düşüp çıktı diye darbeden sayarlar mı bu durumu bilmiyorum ama. Bi şikayet vara falan yazın denildiği gibi.

oliveforge99

80+ Silver
Hepsiburada'dan almıştım. Kasımda 1 yıl olacak.

Şikayetvar da şikayet oluşturdum. Çok saçma bozuk bir durum bile yok ortada tek yapılması gerek sürücünün yapıştırılması. Anlaşıldı ki bir daha üründen önce servisine bakmak gerek.

Bunu yapabilsem forumda konu açmam peşine düşmem değil mi :)
1 yılı geçmemişse tüketici hakem heyetine başvurun e devlet üzerinden yarım saatinizi almaz

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Bu durum garanti kapsamında olması gerekiyor dediğiniz gibi bir hasar yok ve garantisi var ise yapmaları lazım. Bi yere düşüp çıktı diye darbeden sayarlar mı bu durumu bilmiyorum ama. Bi şikayet vara falan yazın denildiği gibi.
Düşse bile ortada bozulan bir parça yok ki. Sürücüyü yapıştırıp gönderecekler. İnsan düdüklemenin yolunu arıyorlar resmen. Bir tek Samsung servislerinde gülüyor yüzüm :/.

1 yılı geçmemişse tüketici hakem heyetine başvurun e devlet üzerinden yarım saatinizi almaz
O kadar uğraşacak zamanım yok maalesef. En kötü ürünü tamir etmeden göndersinler ben kendim hallederim. Ama bu yapılan marka ayıbı.

oliveforge99

80+ Silver
Thh başvurmanın zaman dilimi yok mahkeme gibidir thh isterse 3 yıllık ürün için haklı bir sebep varsa başvurabilir
6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun 56. maddesi gereği Garanti süresi malın teslim tarihinden itibaren başlamak üzere asgari iki yıldır.

İlk forum girdisine eklenen fotoğrafın incelerseniz garanti dışı işlem ücreti adı altında 198,61 TL talep edilmiş. Bu minvalde satın alınanın teslim edildiği tarihten itibaren iki yılı geçerse Garanti Dışı onarım ücreti talep edilebilir lakin burada garanti süresi dolmadığından Hakem Heyeti'ne başvurmasında bir sakınca bulunmuyor.

Top Bottom