Clyde
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 602
- İsim
- Yiğit Özdemir
- İlgilendiği Kategoriler
- Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
- amx_v2
- Discord
- amx_v2
Gamepower Mei Kulaklığımın sağ tarafında ki sürücü yerinden çıkmış. Sabah kalktığımda kulağıma taktım bir şey takır tukur ediyordu. Pedi çıkarıp baktığımda sürücü yapıştırıldığı yerden çıkmış. Ses konusunda herhangi bir patlak ses kaybı yok olduğu gibi çalışıyordu. Sürücüyü kulaklığı hafifçe sallayarak yerine oturttuğum zaman eski performansını veriyordu. 28 Eylül Perşembe günü servis kaydı oluşturdum kargo kodu verdiler cuma günü kargoladım. 2 Ekim Pazartesi günü servise alındı. 5 Ekim Perşembe günü bana servisten mesaj geldi 200 TL tamir ücreti isteniyor. Kulaklığın etrafında darbe/kırık hasar yok çizik bile yok. Ben kulaklığın içini açıp zaten tamir edebilirdim sadece sürücüyü yerine oturtmak ve sabitlemek gerekiyordu garanti dışı kalmasını istemediğim için servise gönderdim 200 TL istiyorlar. Daha önce böyle bir durum yaşamış olan var mı? Ne yapmalıyım? Az çok bu işlerle uğraşıyorum 200 TL tutacak bir şey yok ortada sürücü değişimi yapacaklar yüksek ihtimalle ama ortada kırılmış bir şey de yok ürün garanti kapsamında. 2. Fotoğrafta net bir şekilde sorun gözüküyor.