Neler Yeni

Yardım OKSİD BİLİŞİM SERVİS ÜCRETİ

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
yaaaa bu kadar abartmayın 200tl icin sikayetvara sikaye bile yazmaya ugrasmazdım sahsen ode gec cok bisi degil thhye falan da basvurursan patlarım simdi

Tamam arkadaş ibanını versin at sen ona 200 tl.

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Telefon. Bilgisayar. Monitör. Kulaklık.
yaaaa bu kadar abartmayın 200tl icin sikayetvara sikaye bile yazmaya ugrasmazdım sahsen ode gec cok bisi degil thhye falan da basvurursan patlarım simdi
Para basıyorsun galiba sen bu kadar basit geldiğine göre.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Para basıyorsun galiba sen bu kadar basit geldiğine göre.
Balon bu ya boş yapıyor sadece

Türkiyede yarım günden fazla çalışıyor asgari ücretli 200₺ için düşük bir meblağ da olsa boş yere niye vereyim ***** olmam gerek, ancak bu eleman verir ama belli yani

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Balon bu ya boş yapıyor sadece

Türkiyede yarım günden fazla çalışıyor asgari ücretli 200₺ için düşük bir meblağ da olsa boş yere niye vereyim ***** olmam gerek, ancak bu eleman verir ama belli yani
Haftalık 1000TL için 6 gün sabah 8 gece 12 çalıştığımı biliyorum mesai parası da vermiyordu. Sanal alem eli olan yazı yazıyor.

Livaković

80+ Silver
Birader sen şu nvidia fanboy değilmisin fsr balonu patladı diye konu açan şimdi anladım ciddiye bile almayın bunu bu günlerde ilginçitr forumda herkes firmayı babasının şirketi gibi savunuyor

batuu123

80+ Bronze
Birader sen şu nvidia fanboy değilmisin fsr balonu patladı diye konu açan şimdi anladım ciddiye bile almayın bunu bu günlerde ilginçitr forumda herkes firmayı babasının şirketi gibi savunuyor
yaaa kardesım 2. kez mtv odemeye gelınce sorun yok zamlara sorun yok gecen sene 3e aldıgın ekmegı bu yıl 8 10a alınca sorun yok ama adam senın hatan yuzunden olan sorun icin yani büyük iht kulaklıgı yere falan dusurmustur soylemıyordur, hatanı onarıyor zaman harcıyor eleman calıstırıyor ustune de tekrar kargoya verıp 50 60tl para odeyecek adam kafadan 200 300 lira zararda zaten garanti kapsamı da bi yere kadar 200tl odeyınce nolcak ıncılerın mı dokuluyor

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Görmezden geliyorum ben kendisi çok takılmadım.

bythmn

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Açtığın konu sayesinde 200 liranın muhabbetini yapmayın diyen arkadaşı engelledim sağolasın.
Edit: Zaten engelliymiş hiç değişmiyorlar 🤣

Livaković

80+ Silver
yaaa kardesım 2. kez mtv odemeye gelınce sorun yok zamlara sorun yok gecen sene 3e aldıgın ekmegı bu yıl 8 10a alınca sorun yok ama adam senın hatan yuzunden olan sorun icin yani büyük iht kulaklıgı yere falan dusurmustur soylemıyordur, hatanı onarıyor zaman harcıyor eleman calıstırıyor ustune de tekrar kargoya verıp 50 60tl para odeyecek adam kafadan 200 300 lira zararda zaten garanti kapsamı da bi yere kadar 200tl odeyınce nolcak ıncılerın mı dokuluyor
Birader bizde sana diyoruzki adam iban atsım 200 lirayı gönder madem senin için hiçbirşey
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mümkünse ürün aldığında bozulduğunda çok sevdiğin aman bir şey olmasın dediğin firmalara ürünün bozulduğunda garantiye gönderdiğinde siz ellemeyin bu ürün sizde kalsın ben tekrardan 0 sipariş ederim dersiniz 🙂

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Yere düşürsem söylerim ki düşmedi. İçerisinde parçalanan ağır hasar gören çalışmayan parça yok. Türkçen var ise diyorum ki "Sürücü yapıştırıldığı yerden çıkmış. Tekrar yapıştırılması sorunu çözecek." Zararını düşünüyorsa garanti olmasının ne anlamı var? O zaman hiçbir ürün garantili olmasın ne gerek var markalar zarara giriyor. Verebilecek 200TL varsa cebinde ya ver ya da sus.

Birader bizde sana diyoruzki adam iban atsım 200 lirayı gönder madem senin için hiçbirşey

Mümkünse ürün aldığında bozulduğunda çok sevdiğin aman bir şey olmasın dediğin firmalara ürünün bozulduğunda garantiye gönderdiğinde siz ellemeyin bu ürün sizde kalsın ben tekrardan 0 sipariş ederim dersiniz 🙂
Bu arkadaş kesin garantiye ürün gönderirken kutuya 200 300 TL koyup gönderiyordur.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,360
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Haftalık 1000TL için 6 gün sabah 8 gece 12 çalıştığımı biliyorum mesai parası da vermiyordu. Sanal alem eli olan yazı yazıyor.
Ben de 500₺ için 8 - 18 arası çalıştım geçen sene yazın anlayabiliyorum o hissi. Baba parasıyla bir yerlere gelmiş elemanlardan biri buda tek katkısı para harcamak

Clyde

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
602
İsim
Yiğit Özdemir
İlgilendiği Kategoriler
Ben de 500₺ için 8 - 18 arası çalıştım geçen sene yazın anlayabiliyorum o hissi. Baba parasıyla bir yerlere gelmiş elemanlardan biri buda tek katkısı para harcamak
Engelledim geçtim çok dert edilecek bir kişi değil.

Top Bottom