Okul için oversize pantolon

flaw kumaş pantolon yazarsanız çıkar hocam
Bumu? Ayrıca flaw'da iade yaparken ücreti ben mi ödüyorum yoksa satıcı mı?
1694619955051.png

Olur Hocam bende %2 Bir Kot Pantalon var Nerdeyse Esofman Rahatlığında.
Kot pantalon ile kumaş pantalondan farklı değil mi? Neyse bir bakayım.

Buna izin vereceklerini sanmıyorum.

38 numara pantalon giyiyorum. Sanırım bu bel numarası oluyor. Bu pantalonun en büyük bedeni 36. Problem yaratmaz mı? Şuan ki pantalonumda bile sıkıyor.
banada ilk başta bir şey diyor gibi oldular sonra baktı hoca pantalon gibi tamam dedi

Hocam buralarla hiç uğraşma LC'de XSIDE ve LCW sezon sonu indirimi yapmış mağazaya git bak baggyleri aşırı beğendim kalitesi çok iyi mağazaya gidemem dersen mobil uygulamada sürekli indirim oluyor zaten LCW120 130 ve 150 kodları neredeyse her gün aktif %25 indirim için BAHANE25 kodunu eğer aktif değilse 18 yaşından büyüksen kimlik onayı yaptıktan sonra NET25 kodunu veya dijital asistan anketini tamamlayıp sana özel tanımlanmış %25'lik indirim kodunu kullanabilirsin ilk siparişe özel sepet indirimi varsa ve bu kodlarla birleştirirsen her şey aşırı uyguna geliyor birde naysın %10 giyim cashbacki var orta kalite pantolonlara 500 vereceğine kalitelisini daha uyguna alabilirsin DeFactoda bedenler bitmese ordada güzel baggy pantolonlar vardı giftcluba özel %10 ilk sipariş indirimi 2. ürüne %50 indirim 1300 sepete 200 indirim üzerine nays indirimi vs vs

Son düzenleme:
var ya bizim burda satıyorlar ( sultangazi ) baggy pantolan diye geçer
Şöyle bir ürün buldum ama nasıldır? Keten'de kabul ediyolarmış sanırım.
Post automatically merged:

Hocam buralarla hiç uğraşma LC'de XSIDE ve LCW sezon sonu indirimi yapmış mağazaya git bak ben aşırı beğendim kalitesi çok iyi mağazaya gidemem dersen mobil uygulamada sürekli indirim oluyor zaten LCW120 130 ve 150 kodları neredeyse her gün aktif ben %25 indirim için BAHANE25 kodunu eğer aktif değilse 18 yaşından büyüksen kimlik onayı yaptıktan sonra NET25 kodunu veya dijital asistan anketini tamamlayıp sana özel tanımlanmış %25'lik indirim kodunu kullanabilirsin ilk siparişe özel sepet indirimi varsa ve bu kodlarla birleştirirsen her şey aşırı uyguna geliyor birde naysın %10 giyim cashbacki var orta kalite pantolonlara 500 vereceğine kalitelisini daha uyguna alabilirsin DeFactoda bedenler bitmese ordada güzel baggy pantolonlar vardı giftcluba özel %10 ilk sipariş indirimi 2. ürüne %50 indirim 1300 sepete 200 indirim üzerine nays indirimi vs vs
LCW'yi sevmiyorum. Daha önce 1-2 kez alışveriş yaptım. Hoşuma gitmedi.

Buna izin vereceklerini sanmıyorum.

38 numara pantalon giyiyorum. Sanırım bu bel numarası oluyor. Bu pantalonun en büyük bedeni 36. Problem yaratmaz mı? Şuan ki pantalonumda bile sıkıyor.
Boy kilo kaç

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,114
Üyeler
190,861
Son üye
merdooo
Geri