Neler Yeni

Okul tatili uzar mı?

BirForumcuKişi

80+ Bronze
Sizce tatil uzar mı? O kadar yıkılan ev falan oldu. Ben bu 1 haftalık tatilinin uzayacağını düşünüyorum. Sizce ne olur? (Tatil yatıp yatmamak için sormuyorum. Bu evleri yıkılan çocuklar var. Biz eğitim görürken onların mağdur olmaması lazım).

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Sizce tatil uzar mı? O kadar yıkılan ev falan oldu. Ben bu 1 haftalık tatilinin uzayacağını düşünüyorum. Sizce ne olur? (Tatil yatıp yatmamak için sormuyorum. Bu evleri yıkılan çocuklar var. Biz eğitim görürken onların mağdur olmaması lazım).
şuanki durumda tatil olması lazım lgs gençleri sınava gircek konu yetişmeyebilir lgs ertelinir umarım tatil olur eğer olmazsa ordaki çocukların hepsinin hakkı yencek

En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
497
İsim
Cihan Duman
dostum 3 ay ohal ilan edildi bilgin olsun. bu çok büyük ve 10 ili etkileyen bir deprem. O yüzden her şey ertelenecek, seçim bile. İnsanlar zor durumda şu an bunları düşünüp daha da stres yapmayalım lütfen toparlanma süreci ayları yılları bile alabilir.

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Bu senenin sınavları da gözden geçirilmeli. Okul yok okul. Gerçi herkes başka şehirlere getirilmeye çalışılınıyor. 1-2aylık garanti kayıp var maalesef.
evet yani durum vahim tüm okulların aynı anda tatil olması lazım yoksa depreme 2 hafta çok saçma o çocuk 1 hafta ders çalışcakken diğeri ailesine bakcak aç kalmamaya çalışcak

Letrion

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Depremden etkilenen 10 il dışında tatilin uzayacağını düşünmüyorum.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
YKS Ertelenmeli.

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
dostum 3 ay ohal ilan edildi bilgin olsun. bu çok büyük ve 10 ili etkileyen bir deprem. O yüzden her şey ertelenecek, seçim bile. İnsanlar zor durumda şu an bunları düşünüp daha da stres yapmayalım lütfen toparlanma süreci ayları yılları bile alabilir.
deprem daha devam edeceği söyleniyordu şuan 10k kişi nerdeyse ölü (allah rahmet eylesin) şuan 400e yakın deprem oldu ve durcağını sanmıyorum nasıl ülke 10 yıl içinde zar zor düzelcek artık o bölgede 10 yıl içinde zar zor düzelir
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yks ertelenilir mi peki sizce arkadaşlar.
YKS Ertelenmeli.
lgs yks hepsi ertelenmeli

Forjest

80+ Bronze
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
698
İsim
Murat
İlgilendiği Kategoriler
Teknoloji,bilgisayar,yazılım,açıkkaynak işletim sistemleri,katılımsız programlar,Linux,windows,işletim sistemleri modifikasyonları
Facebook
muratist55
Hava koşullarına göre tatil edilebilir tekrar'dan. Normal şartlarda tatil olacağını pek zannetmiyorum.

dalgakıran06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
282
İsim
Enes
şuan konuşulacak konu değil. lgs yada yks için bir şeyler düşünülür her tatil haberi gelince uzar mı kısalır mı sorusu zamanı değil

Top Bottom