Neler Yeni

Okul tatili uzar mı?

zyixexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
258
İsim
Furkan
Hocam Bence Tatilin uzaması gerekiyor çünkü diyelim 2 tane çoçuk istanbulda okul okuyor birisi istanbullu diğeri urfalı istanbulda olan çoçuğun memleketi zaten istanbul olduğu yüzünden ya evden çıkmıcak yada istanbuldan çok az dışarı çıkıp gezecekleri diğer urfalı çoçuk ise ailesiyle beraber urfaya döndükden sonra depremi yaşar ve çoğu aile bireyi ölür o urfalı çoçuğun psikolojisi bozulur ama istanbullu çoçuğun umrunda pek olmaz. diye düşünüyorum

Halsiz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,558
İsim
Efe Demir
İlgilendiği Kategoriler
Bende Bilm....
Benim tatilime patronum el koydu ayda yılda bi tatil verildi mesem öğrencilerine onada benim patron izin vermedi böle hayatın ben 🚬🚬

SCEI

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
SCEI
hocam uzaması lazımda ne kadar uzayacak oda var o evlerin yapılması min 2-3 yıl alır
Herkes belli bir yere başını sokana kadar benim ailemden insanlar vardı nasıl ders çalışsın o çocuk

Dahası  
Reaksiyon skoru
64
İsim
Mehmet
10 ildeki öğrenciler başka ile getirilirse veya mobil okul yapılırsa falan belki daha az uzar.Bunlar da zor şeyler.Ayrıca ordaki depremden çıkan insanın şu an ders öğrenecek psikolojisi yok.Diğer illeri devam ettirip 10 ile telafi eğitimi verebilirler ya da tüm okulları ertelerler.Ki birincisi yine zor ayrıca devlete maliyetli olur.Bence okullar uzatılmalı;oraya dökülecek yakıt,top zart zurt masrafı deprem bölgesine verilmeli.Tahminen 1 ay uzayabilir.Allah kerim

melidoas6

80+ Silver
İnsanların canı sınavdan daha önemli ertelenir ertelenmez bilemiyorum. Enkaz altında kalıp sağlam psikolojiyle sınava hazırlanabilirler mi sanmıyorum yinede canında çok sınavı düşünenler var tabi onlara bir şey demiyorum ve ne kadar ertelense de o psikolojiyi değiştirmesi zor bir şey

Top Bottom