Neler Yeni

Okula giderken stres yapma

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
130
İsim
Furkan Aydın
Verebileceğim tek tavsiye acilen stresi bırakman. Stres hayatımı o kadar çok mahvetti ki anlatsam ağzın açık kalır. İleride bende ki gibi geri dönülmeyecek hastalıklarla uğraşırsın. Ve yaptığın stresin ne kadar gereksiz olduğun o zaman anlarsın. Stres hastalıkları diğer hastalıklara benzemez insanı yıkar. O yüzden acilen ya doktorun verdiği ilacı kullan ya da yeni bir hayat çizgisi çiz.

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Doktorun verdiği ilacı aksatma.Sadece kendin aşabilecek olsan zaten ilaç vermezdi.

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Can Geri
Verebileceğim tek tavsiye acilen stresi bırakman. Stres hayatımı o kadar çok mahvetti ki anlatsam ağzın açık kalır. İleride bende ki gibi geri dönülmeyecek hastalıklarla uğraşırsın. Ve yaptığın stresin ne kadar gereksiz olduğun o zaman anlarsın. Stres hastalıkları diğer hastalıklara benzemez insanı yıkar. O yüzden acilen ya doktorun verdiği ilacı kullan ya da yeni bir hayat çizgisi çiz.
Stressiz sınav dönemi gecirmek pek mümkün degil kimse istemez stres yapmak ama sınav döneminde ya kazanamassam ya böyle söyle olursa diye düşüne düşüne gün geçmiyo

Dahası  
Reaksiyon skoru
110
İsim
Koray

Çok doğru söylemişsiniz. Stres insanın muhtemelen bir numaralı düşmanı. Ben de hayatımın belirli dönemlerini aşırı stres altında, kendime zehir ederek geçirdim. Bunu tabii yaş ilerledikçe sonradan anlayabildim. Yaşadığım, kendime yaşattığım o günlerin boşuna olduğunu anladım. Siz ne düşünürseniz düşünün, ne kadar düşünürseniz düşünün emin olun her şey olacağına varıyor. Tabii ki hiçbir şeye kafa yormayın, hiç düşünmeyin demiyoruz ama bazen istemsizce yaptığımız bu hareket bizi oldukça geriye atıyor hayatta. Doktorunuzun tavsiyelerine mutlaka uyun. Gerisi sanırım siz istemedikçe çözülemeyecek bir durum.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Yaklaşık 1 aydır bir sürü psikolojik sorun yaşıyorum her hafta psikoloğa psikiyatriye gidiyorum.(Psikiyatist ilaç verdi ama ben ilacı sevmiyorum ve kendim korkularımın üstüne giderek düzeliceğime inanıyorum o yüzden kullanmıyorum.)Panik atak, kaygı ,anksiyete bozukluğu falan çıktı. Ve okula gittiğimde ölücem bayılıcam zannediyorum okula gittiğim an acaaaayip tuvaletim geliyo karnım cok ağrıyo, terlemeye başlıyorum.ve yarın okullar açılıyo hiç gitmek istemiyorum daha simdiden strese başladım düşünmemeye çalışıyorum ama duramiyorum ne yapmam lazım? @GriCaner
Dostum okulda iken bunalma durumu vardı bende de. Herkes benle dalga geçecekmiş gibi hissediyordum ve kendimi onlar ile kaynaşamayacak biri olarak görüyordum. Bende psikiyatriye gittim ilaç kullandım ama ilacın faydasından çok zararını gördüm. Sonuç olarak ilacı bıraktım ve bir şekilde kendi kendimi iyileştirdim Yani demek istediğim her şey gerçekten kafada bitiyor. Yalnız olduğunu düşünüyorum. Okulda kendine kafanın uyuştuğu çocuklar bulmalısın. Böylece kendini yalnız hissetmeyeceksin. Sana şöyle söylim geçen sene başı zavallı, kendi halinde takılan biriydim ve bir kız tarafından güzelce ezildim. Fakat şuan 8 aylık bir ilişkim var ve okulda herkes beni tanır iyi veya kötü. Arkadaş grubumda var sürekli görüştüğüm.

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Can Geri
Dostum okulda iken bunalma durumu vardı bende de. Herkes benle dalga geçecekmiş gibi hissediyordum ve kendimi onlar ile kaynaşamayacak biri olarak görüyordum. Bende psikiyatriye gittim ilaç kullandım ama ilacın faydasından çok zararını gördüm. Sonuç olarak ilacı bıraktım ve bir şekilde kendi kendimi iyileştirdim Yani demek istediğim her şey gerçekten kafada bitiyor. Yalnız olduğunu düşünüyorum. Okulda kendine kafanın uyuştuğu çocuklar bulmalısın. Böylece kendini yalnız hissetmeyeceksin. Sana şöyle söylim geçen sene başı zavallı, kendi halinde takılan biriydim ve bir kız tarafından güzelce ezildim. Fakat şuan 8 aylık bir ilişkim var ve okulda herkes beni tanır iyi veya kötü. Arkadaş grubumda var sürekli görüştüğüm.
Yalnız degilim okulda sosyal biriyim az çok sadece en samimi olduklarımla aynı sınıfta değilim ayrıca herkes benle dalga geçecekmiş gibi hissettim veya kız tarafında ezildim olayları bende de maalesef oldu ve çoğu kişi kız olayından sonra cok değiştiğmi söylüyolar.

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Yalnız degilim okulda sosyal biriyim az çok sadece en samimi olduklarımla aynı sınıfta değilim ayrıca herkes benle dalga geçecekmiş gibi hissettim veya kız tarafında ezildim olayları bende de maalesef oldu ve çoğu kişi kız olayından sonra cok değiştiğmi söylüyolar.
Dostum şunu bilmelisin ki sen kızlara değil, kızlar sana muhtaç olmalı. Kızlar kendinden zayıf (duygusal olarak) bir erkek gördüklerinde acımasız davranır. Kızların seni istemesinin bir sebebi olmalı. Eğer ben bu çocukla çıkarsam bana şöyle faydaları dokunur gibi. Sen kıza takılı kalma, kendi değerinin farkında ol. Kız seni reddetti ise sen yolundaki öbür kızları değerlendireceksin artık. Sakın bir kıza yalvarma.

Bu videodan çıkarman gereken hem kız konusunda hemde sosyal statü anlamında üstte olman için güçlü, duygularına yenik düşmeyen, kendi başına karar verebilen bir erkek olman lazım. O kızı yarın veya sonraki gün daha görmeyeceksin zaten ama şuanki kendinin sonuçlarını ömrün boyunca yaşayacaksın. Bundan dolayı güçlü olman gerekli. Genel olarak aman onlar kırılmasın, kimse beni yanlış anlamasın diyen duygusal bir yapın mı var?

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
Can Geri
Dostum şunu bilmelisin ki sen kızlara değil, kızlar sana muhtaç olmalı. Kızlar kendinden zayıf (duygusal olarak) bir erkek gördüklerinde acımasız davranır. Kızların seni istemesinin bir sebebi olmalı. Eğer ben bu çocukla çıkarsam bana şöyle faydaları dokunur gibi. Sen kıza takılı kalma, kendi değerinin farkında ol. Kız seni reddetti ise sen yolundaki öbür kızları değerlendireceksin artık. Sakın bir kıza yalvarma.

Bu videodan çıkarman gereken hem kız konusunda hemde sosyal statü anlamında üstte olman için güçlü, duygularına yenik düşmeyen, kendi başına karar verebilen bir erkek olman lazım. O kızı yarın veya sonraki gün daha görmeyeceksin zaten ama şuanki kendinin sonuçlarını ömrün boyunca yaşayacaksın. Bundan dolayı güçlü olman gerekli. Genel olarak aman onlar kırılmasın, kimse beni yanlış anlamasın diyen duygusal bir yapın mı var?
Benimki red tarzı bi olay degil sadece bi kız iftira atmıştı bana o yüzden disiplinlik olmuştum ayrıca dediklerine cidden katılıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Stress cidden çok kötü bir şey bende işte çalışırken çoğunlukla oluyor. Resmen sinir krizine kadar yol açiyor. Psk filan gitmedim zaten gitmem de. Pozitif olmaya çalişiyom stress gelince hemen başka bir şey düşünmeye çalışiyom. Ve zikir yapmak ta çok etkili öneririm. Umarım en yakın zamanda iyileşirsin
Zikirden kastın ne?(bilmediğimden soruyorum)

Dahası  
Reaksiyon skoru
246
İsim
Celal Kopuk
Ben bu yüzden imamhatipte okumuştum kız görmiyimde anksiyetem tutmasın diye vallaha rahat geçirdim sınıfta osurunca bile utanmıyordun 🤣🤣

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,009,595
Üyeler
159,942
Son üye
Quarentin
Top Bottom