Neler Yeni

Okula giderken stres yapma

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Emre Altun
Doktor değilim ama her şey kafanda, kendinde bitiyor. Sen eğer hastalığını yenmeye kararlıysan bir gün yenersin. Öncelikle kendine anormalmiş gibi bakma. Sadece rahatsız olduğunu ve geçici olduğunu herkese olabileceğini aklından çıkarma. Herkesin bir rahatsızlığı olabilir ve sen de onlardan biri olduğunu bil. Soyutlama kendini hiçbir şekilde. Hastalığını yenmek için de ne gerekiyorsa, ne istiyorsan onu yap ama kararlı ol.

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Can Geri
hocam okulda sosyal arkadaşın varmı ? yoksa arkadaş edin takıl , kimseyi kafana takma onlar neyse sende osun
Arkadaşım bol onda sıkıntı uok onlar cok rahat zengin tipler bi gün istanbula kızlarla partiye gidiyolar bi gün mangala gidiyolar ben dışarı cıkmayi sevmiyorum sadece okulda takılıyorum

KaraKartall

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
611
İsim
Emre Altun
Arkadaşım bol onda sıkıntı uok onlar cok rahat zengin tipler ama ben çok stresliyim
Bol arkadas edinmek değil, seni anlayabilecek ve destek olacak dost veya dostlar edin. Maddi değil manevi destek verecek

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Can Geri
Bol arkadas edinmek değil, seni anlayabilecek ve destek olacak dost veya dostlar edin. Maddi değil manevi destek verecek
Onlarnda var ama onlar diğer sınıftalar oraya gitmem için de sınavda iyi yapmam lazım ama stresten düzgün ders dinleyemiyorum da calısamıyorum da ders çalısmaya basladığım an snir krizi geçiriyorum gibi kitap fırlatıyorum

JackRyan

80+ Silver
BEnimde aynı 9 da vardı sonra yaz tailinde baya düzeldim çok rahattım sonra 10 başladı daha iyiydim şimdi 11 deyim acayip kötüyüm derse hicbir şekilde odaklanamıyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır

İlaç kullanmak istemiyorum doktor misol 50mg verdi zaten ama sevmiyorum hayalet gibi dolaşmak istemiyorum kendim yenmek istiyorum
Hayaletle ne ilgisi var misol ben de kullandım ama etki bile etmedi.

Dedim pek etki etmedi döndürdü secita 20mg'a şuan her şey daha net stres yok eski halimdeymişim gibi hissediyorum ve daha enerjiğim eğer ilaç işe yaramadiysa degiştirt ilaç şart ilaçsız o dediğin zor ilaç içinde hayalet olmuyorsun o farkli ilaclar için bu düşüncelerini azaltıyor...

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Can Geri
Hayaletle ne ilgisi var misol ben de kullandım ama etki bile etmedi.

Dedim pek etki etmedi döndürdü secita 20mg'a şuan her şey daha net stres yok eski halimdeymişim gibi hissediyorum ve daha enerjiğim eğer ilaç işe yaramadiysa degiştirt ilaç şart ilaçsız o dediğin zor ilaç içinde hayalet olmuyorsun o farkli ilaclar için bu düşüncelerini azaltıyor...
Ailemle konuştum bu hafta düzelmezsem ilaca başlayacagımı kabul ettim zaten ama kendim düzelmek istiyorum.

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop
Sınıf?

James Gg

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,357
İsim
James Gg
İlgilendiği Kategoriler
Pc Toplama-ekran kartı-işlemci-anakart-acer çöp laptop

Hipermario

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
355
İsim
Berat
İlgilendiği Kategoriler
Kişisel Gelişim,Teknoloji,Otomobiller
Instagram
beratcankaya58
Bende De Büyük Tuvaletim Gelince Aynı Oluyor Ama Ben Kötüyüm Deyip Çıkıyom Rapor Alıyom Ailemin Haberi Var Zaten Gidiyom Eve Sırf Onun İçin Okulun Pis Yerinden Yapmaktansa Rahat Ol Öyle bir şey Olduğunda Git Müdürden İzin Al Eve Git
Her erkeğin korkulu rüyası.

Bende okula giderken söve söve gidiyorum mesele dersler hocalar değil içindeki ergen bitmeler ve keko özentiler.

Rulep

80+ Gold
İlaç kullanmak istemiyorum doktor misol 50mg verdi zaten ama sevmiyorum hayalet gibi dolaşmak istemiyorum kendim yenmek istiyorum
En iyisini yapıyorsun olmamış bir şeyleri oluyor gibi görürsen kullan derim de bu tür durum için kullanmaman en iyisi kafa biten bir şey halledersin

ryangosling

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
394
İsim
Can Geri
Her erkeğin korkulu rüyası.

Bende okula giderken söve söve gidiyorum mesele dersler hocalar değil içindeki ergen bitmeler ve keko özentiler.
Kesinlikle

Top Bottom