Neler Yeni

Okuldaki bir kızla nasıl konuşabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Eren
İşte ben de arkadaş olmadan nasıl konuşacağımı soruyorum zaten.
Sizde hemen sevgili olalım mı diye atlamayın. Önce tanışın bazıları arkadaş olursanız öyle kalırsınız diyor ama yok öyle bir şey. Eğer işler yolunda giderse zaten yakınlaşmaya başlarsınız. Hemen sevgili olmayıda düşünüyorsanız hiç olmayın daha iyi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
32
İsim
Semih Bugra
Kızla bir süre kesismeye devam et kız sana bakmayı bırakınca herhangi bir konuda yaz
ya ben genelde kızı görmek için dışarı çıkıyorum arada bi göz göze geliyoruz o da ben sürekli baktığımdan mı bilmiyorum. Normalde kızın ilgisinin olmadığını düşünürdüm ama geçenlerde çıkışta arkadaşıylayken bir kaç saniye uzun uzun gözümün içine baktı. Muhtemelen benim bir şeyler hissettiğimi anlamıştır fakat o da bir şeyler hissediyor mudur yoksa umrunda değil veya rahatsız mı oluyordur bilemiyorum

mfm125

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,123
İsim
Mehmet
ya ben genelde kızı görmek için dışarı çıkıyorum arada bi göz göze geliyoruz o da ben sürekli baktığımdan mı bilmiyorum. Normalde kızın ilgisinin olmadığını düşünürdüm ama geçenlerde çıkışta arkadaşıylayken bir kaç saniye uzun uzun gözümün içine baktı. Muhtemelen benim bir şeyler hissettiğimi anlamıştır fakat o da bir şeyler hissediyor mudur yoksa umrunda değil veya rahatsız mı oluyordur bilemiyorum
Gidip konuşmadan ogrenemezsin bu yazdıklarının hepsi boş gidip konuşman lazım

Clayz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
730
İsim
yunusemre
her gun konu dısında goruyorum artık gıt konus herkes rahat etsın ya zaten 8 sın olursa sene sonuna kadar takılırsın cokta kasma

efetg

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
577
İsim
Tuğra
Yan sınıfta bir kız var. Çok tatlı buldum ve 1-2 haftadır hafif hafif bakışıyoruz. Onun bana karşı pek bir şey hissettiğini düşünmüyorum. Çünkü daha 1 kelime konuşmuşluğumuz vs. yok. Bu kızla nasıl konuşabilirim? Yani yanına gidip direkt seni tatlı buldum numaranı alabilir miyim diye konuya mı gireyim yoksa bir şekilde havadan sudan mı konuşmaya başlayayım?
Bende benzer bi durumdayım bakıştık falan sonra instadan istek attım kıza kabul etti ama yazmaya korkuom kızı kendimden sogutacam diye.

Dahası  
Reaksiyon skoru
928
İsim
Talha Açıkgöz
zaten benim yaşlarımda ilişki en fazla ne kadar sürebilir ki? 2-3 ay bile süreceğini sanmıyorum.
Ohoooo sen o kafadaymissin zaten git konus kaybedersende kız mı yok reddederse az maymunluk yap biyerleri kalkmasin hatta büyük ihtimal bidaha görmiceksin bile

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,035,503
Üyeler
164,153
Son üye
rstm.can
Top Bottom