kutaybey
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 285
konuş artık utanma. seneye hiçbirini görmeyecen zaten veya senin konuşmaya çalıştığını hatırlamayacaklar bile. küçük falan düşmezsin.Konuşim ya en kötü tecrübe olur.
konuş artık utanma. seneye hiçbirini görmeyecen zaten veya senin konuşmaya çalıştığını hatırlamayacaklar bile. küçük falan düşmezsin.Konuşim ya en kötü tecrübe olur.
Küçük düşmekten falan korktuğumdan değil. Kızla konuşcak zaman bulamıyorum hep arkadaşlarıyla takılıyor ve arkadaşlarını hiç tanımadığım için arkadaşlarıyla beraberken de konuşamıyorum.konuş artık utanma. seneye hiçbirini görmeyecen zaten veya senin konuşmaya çalıştığını hatırlamayacaklar bile. küçük falan düşmezsin.
ama bugün biraz farklı bakıyordu. Yani 2-3 kere göz göze geldik hepsinde uzunca baktı. Benim bir şeyler hissettiğimi zaten anlamıştır ama bakmasının sebebi bu çocuk bana niye bakıyor diye düşünüyor veya rahatsız oluyor olabilir.konuş artık utanma. seneye hiçbirini görmeyecen zaten veya senin konuşmaya çalıştığını hatırlamayacaklar bile. küçük falan düşmezsin.
belirsizliğe düşme işte şansını dene. %50 zaten , ya ilk nedenden dolayı sana bakıyor yada ikinci nedenden dolayı bakıyor.ama bugün biraz farklı bakıyordu. Yani 2-3 kere göz göze geldik hepsinde uzunca baktı. Benim bir şeyler hissettiğimi zaten anlamıştır ama bakmasının sebebi bu çocuk bana niye bakıyor diye düşünüyor veya rahatsız oluyor olabilir.
işte fırsat bulamıyorum kibelirsizliğe düşme işte şansını dene. %50 zaten , ya ilk nedenden dolayı sana bakıyor yada ikinci nedenden dolayı bakıyor.
yapma o zaman.işte fırsat bulamıyorum ki
ya konuşacak fırsat bulamıyorumYa olm konuş artık
Yani, yapacak bir şey yok. Ne yazık ki arkadaşları varken konuşman lazım ya da o çok çok nadir olan anı yakalayıp onu boş görmen lazım. Arkadaşlarından utanma.Bugün çıkışta konuşcaktım da çok erken gitti. Nasıl konuşabilirim teneffüslerde de hep arkadaşlarıyla oluyo ve ben de arkadaşlarıylayken konuşamam.
bugün de yapmadıysan kapat konuyu.ya konuşacak fırsat bulamıyorum
Ya dönem bitti adam kızla konuşamadı haftaya yoklama yok kız gelmez zaten bu hafta sonbugün de yapmadıysan kapat konuyu.
O, zaman Cuma günü tam zamanı hem bolca zamanı olacak.Ya dönem bitti adam kızla konuşamadı haftaya yoklama yok kız gelmez zaten bu hafta son