Neler Yeni

Okuldaki bir kızla nasıl konuşabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Semih Bugra
konuş artık utanma. seneye hiçbirini görmeyecen zaten veya senin konuşmaya çalıştığını hatırlamayacaklar bile. küçük falan düşmezsin.
Küçük düşmekten falan korktuğumdan değil. Kızla konuşcak zaman bulamıyorum hep arkadaşlarıyla takılıyor ve arkadaşlarını hiç tanımadığım için arkadaşlarıyla beraberken de konuşamıyorum.

Dahası  
Reaksiyon skoru
35
İsim
Semih Bugra
konuş artık utanma. seneye hiçbirini görmeyecen zaten veya senin konuşmaya çalıştığını hatırlamayacaklar bile. küçük falan düşmezsin.
ama bugün biraz farklı bakıyordu. Yani 2-3 kere göz göze geldik hepsinde uzunca baktı. Benim bir şeyler hissettiğimi zaten anlamıştır ama bakmasının sebebi bu çocuk bana niye bakıyor diye düşünüyor veya rahatsız oluyor olabilir.

kutaybey

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
148
İsim
Kutay Orhan
ama bugün biraz farklı bakıyordu. Yani 2-3 kere göz göze geldik hepsinde uzunca baktı. Benim bir şeyler hissettiğimi zaten anlamıştır ama bakmasının sebebi bu çocuk bana niye bakıyor diye düşünüyor veya rahatsız oluyor olabilir.
belirsizliğe düşme işte şansını dene. %50 zaten , ya ilk nedenden dolayı sana bakıyor yada ikinci nedenden dolayı bakıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
...
Bugün çıkışta konuşcaktım da çok erken gitti. Nasıl konuşabilirim teneffüslerde de hep arkadaşlarıyla oluyo ve ben de arkadaşlarıylayken konuşamam.
Yani, yapacak bir şey yok. Ne yazık ki arkadaşları varken konuşman lazım ya da o çok çok nadir olan anı yakalayıp onu boş görmen lazım. Arkadaşlarından utanma.

Ya şu konuyu kapat artık. Konuşcaksan konuş konuşmayacaksan yazma artık. Her gün bu konuyu görüyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,511
Üyeler
164,687
Son üye
alpsolist
Top Bottom