abi bunlar tek gezmez gezdiği adamların hepsine sabunu bi yapacaksın var ya off..Of varya tam hayalimde ki sabun yapılacak tip
Hocam ilk gün konuşmaya çalıştım ama konuşmadı. Sonra da yine ilk gün beni 2. kata çağırdı gel konuşucaz diye. Bende kesin tehdit eder diye gitmedim.Bunları biliyorum çıkışa abilerini çağırıyorlar
Korkmana gerek yok madem korkuyorsun git çocukla konuş sen hataliydin bende hataliydin kendi adıma senden özür dilerim de geç çocuk dışında herkesle konuşmuşsun
Tm bir daha sana dik dik bakarsa veya kötü bir şey yaşarsan git konuş yoksa daha fazla uzatır belliHocam ilk gün konuşmaya çalıştım ama konuşmadı. Sonra da yine ilk gün beni 2. kata çağırdı gel konuşucaz diye. Bende kesin tehdit eder diye gitmedim.
Hocam benim öğretmenler falan konuştu çocukla o çocuğa bir daha bir şey dersen mahvederim seni falan diye. Konuşmaz zaten benim de konuşasım yok.Tm bir daha sana dik dik bakarsa veya kötü bir şey yaşarsan git konuş yoksa daha fazla uzatır belli
Sen bilirsin ama korkuyorsan ve tehdit gibi bir şey hissedersen konuşmalısın direkt çocukla.Hocam benim öğretmenler falan konuştu çocukla o çocuğa bir daha bir şey dersen mahvederim seni falan diye. Konuşmaz zaten benim de konuşasım yok.
Hocalarım benim korkum şu. Pazartesi sınavlar var ve kelebek sistemi olacak yani sınıflar karılacak. Ya ben bu çocukla aynı sınıfa denk gelirsem? Bu arada bu çocuk baya keko fotosunu atayım. Sigara falan içiyor zincir kolye takıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neye diyeceğim hocam
Hocam dediğim gibi konuşmak şuan mümkün değil.Sen bilirsin ama korkuyorsan ve tehdit gibi bir şey hissedersen konuşmalısın direkt çocukla.
Hocam bunun yanında arkadaşları falanda var. Ama onların olaydan haberi yok sanırım. Arkadaşlarından birine baktım o da bana baktı (tuvaletteyim bu arada, yalnız) hiç bir şey demedi devam etti.O bıçağı alıp çevirip sokucaksın müsait yerine, neyse uyarı almaya değmez.
Hocam işte, bir yere gittiğinde arkadaşlarının biraz arkada senle olmasını rica et, sana bir şey yaparlarsa, sende hücüma geç. Üzerinde çakı olur, bıçak tavsiye etmem, okul sonuçta, çakı da görünmeyecek şekilde yani göstermeyeceksen çok kişiye, bıçaklı yüzük olur, elektroşoklu birşeyler olur, savunma aletleri al kendine, ben çakı kullanırım genelde, ama onu da insanlar için değil, br şeyin paketini falan açmak için çok lazım oluyor.Hocam bunun yanında arkadaşları falanda var. Ama onların olaydan haberi yok sanırım. Arkadaşlarından birine baktım o da bana baktı (tuvaletteyim bu arada, yalnız) hiç bir şey demedi devam etti.
Hocam öyle şeyler taşıyabilme şansım yok. Sizce gerçekten o kadar ciddi bir durum var mı?Hocam işte, bir yere gittiğinde arkadaşlarının biraz arkada senle olmasını rica et, sana bir şey yaparlarsa, sende hücüma geç. Üzerinde çakı olur, bıçak tavsiye etmem, okul sonuçta, çakı da görünmeyecek şekilde yani göstermeyeceksen çok kişiye, bıçaklı yüzük olur, elektroşoklu birşeyler olur, savunma aletleri al kendine, ben çakı kullanırım genelde, ama onu da insanlar için değil, br şeyin paketini falan açmak için çok lazım oluyor.