MercedesW210
80+
- Reaksiyon skoru
- 13
Bi kız gördüm isminide öğrendim istek attım kabulde etti tanımıyorum konuşmadım fakat beni cezbetti kız sizce instagramdan yazmalımıyım veya ne yazmalıyım?
Evet düşünüyorum.Ciddi düşünüyor musun
hocam ortak arkadaşlar sayesinde mi gördün veya ismini öğrendinEvet düşünüyorum.
Kendi arkadaşlarımdan öğrendim hocam.hocam ortak arkadaşlar sayesinde mi gördün veya ismini öğrendin
Ne yazabilirim kıza.hocam ortak arkadaşlar sayesinde mi gördün veya ismini öğrendin
sevdiği biri var mı öğrenmen lazım eğer yok ise illa hikaye artıyordur oralardan ilerleKendi arkadaşlarımdan öğrendim hocam.
Hikaye nadiren atıyor galiba ilişki durumu yok çocuk aldatmış.Diye biliyorum.sevdiği biri var mı öğrenmen lazım eğer yok ise illa hikaye artıyordur oralardan ilerle
hmmm umarım kişiliği ve karakteri doğru birini bulmuşsundur başıma böyle bir şey gelmişti en son kullanmaya çalışıyordu neyse hikaye attığında fotoğraf vs ise güzel çıkmışsın bende orayı gezdim burası böyle diye diye ilerle baktın harbi konuşuyor reelslerden devam et can kurtaran gibi bir şey reelsler gece aktif görünce sohbet edebilirsiniz öyle çok iyi oluyorHikaye nadiren atıyor galiba ilişki durumu yok çocuk aldatmış.Diye biliyorum.
Deneyeceğim hocam.hmmm umarım kişiliği ve karakteri doğru birini bulmuşsundur başıma böyle bir şey gelmişti en son kullanmaya çalışıyordu neyse hikaye attığında fotoğraf vs ise güzel çıkmışsın bende orayı gezdim burası böyle diye diye ilerle baktın harbi konuşuyor reelslerden devam et can kurtaran gibi bir şey reelsler gece aktif görünce sohbet edebilirsiniz öyle çok iyi oluyor![]()
etkileşime gir ara sıra. hocam bende yanlızım okul dönemim biti derdimi anlatmak istemem ama yalnızlık zor, yapa bilirsen yapBi kız gördüm isminide öğrendim istek attım kabulde etti tanımıyorum konuşmadım fakat beni cezbetti kız sizce instagramdan yazmalımıyım veya ne yazmalıyım?