Neler Yeni

Okuldaki Kıza Nasıl Açılabilirim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa
Bi kız gördüm isminide öğrendim istek attım kabulde etti tanımıyorum konuşmadım fakat beni cezbetti kız sizce instagramdan yazmalımıyım veya ne yazmalıyım?

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,889
İsim
uwu
Ciddi düşünüyor musun

K1dot

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
675
İsim
Umut
Hikaye nadiren atıyor galiba ilişki durumu yok çocuk aldatmış.Diye biliyorum.
hmmm umarım kişiliği ve karakteri doğru birini bulmuşsundur başıma böyle bir şey gelmişti en son kullanmaya çalışıyordu neyse hikaye attığında fotoğraf vs ise güzel çıkmışsın bende orayı gezdim burası böyle diye diye ilerle baktın harbi konuşuyor reelslerden devam et can kurtaran gibi bir şey reelsler gece aktif görünce sohbet edebilirsiniz öyle çok iyi oluyor:)

Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Mustafa
hmmm umarım kişiliği ve karakteri doğru birini bulmuşsundur başıma böyle bir şey gelmişti en son kullanmaya çalışıyordu neyse hikaye attığında fotoğraf vs ise güzel çıkmışsın bende orayı gezdim burası böyle diye diye ilerle baktın harbi konuşuyor reelslerden devam et can kurtaran gibi bir şey reelsler gece aktif görünce sohbet edebilirsiniz öyle çok iyi oluyor:)
Deneyeceğim hocam.🫡

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
samet
Bi kız gördüm isminide öğrendim istek attım kabulde etti tanımıyorum konuşmadım fakat beni cezbetti kız sizce instagramdan yazmalımıyım veya ne yazmalıyım?
etkileşime gir ara sıra. hocam bende yanlızım okul dönemim biti derdimi anlatmak istemem ama yalnızlık zor, yapa bilirsen yap

Top Bottom