Neler Yeni

Okullar ayın 25 inde kapanacak mı?

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Aşısız bir arkadaşım virüs kaptı.Ve sadece öksürük varmış ama o kadar kuvvetliymiş ki o belirti.Dedi ki aşı olmadığım için bu kadar ağır atlatıyorum.Düşünün bir öksürük ve bu kadar ağır bir şekilde geçittiriyor.

snowfoxstache

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,035
İsim
mert
kapanması ve eğitimin bir daha aksaması için bir sebep yok şu an. 2. doz aşılar da yeni yeni yapılmaya başlandı kapanmaz bu yıl.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,197
İsim
.
Hayır, ben dediğimle çelişmiyorum. Ölenlerinizin demek ki vadesi dolmuş, Allah rahmet eylesin. Ben 2 kez koronavirüs geçirdim, çok da ağırdı. Belki aşı olsaydım bu kadar ağır geçirmezdim.

Not olarak şunu da ekleyeyim: Aşı sıram gelmediği için aşı olamamıştım. 2 doz aşımı da bitirdim, şu an aşısız değilim.
Boş yapma.Vadesi gelmiş artık orasına da karışma.Tartıya koy ve aşı mı covid kapmak mı seç.Hangisinin faydası fazla ona göre konuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben aşı tamamen korur demedim.Madem ki virüsten korkuyorsun aşı ol diyorum.Virüsten ölme ihtimalin az iken bu aşıyla daha da azalıyor.Aşı olup virüsten ölen çok çok az iken aşı olmayıp virüsten ölen çok fazla.
Neyse niye bu kadar uzattınız onu anlayamadım ama.
Ayrıca ikinizde cok kulturlu insanlarsınız oysaki
Bir tane ingilizce ve almancayı cebinden cıkartmış.
Bir diğeride şu ulkenin şu eğitimini savunuyor.

User1298

80+
En İyi Cevap
1

Ekler

• maxresdefault.jpg
    maxresdefault.jpg
    77.3 KB · Hit: 15

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
He aynen bizim milletimiz doktordan bilim adamından ve bilimi bilenden daha iyi biliyor ve konuşuyor.Aynen kanka sen biliyorsun doğruları :)

Dusmax

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,010
İsim
Tayfun Yılmaz
Neyse niye bu kadar uzattınız onu anlayamadım ama.
Ayrıca ikinizde cok kulturlu insanlarsınız oysaki
Bir tane ingilizce ve almancayı cebinden cıkartmış.
Bir diğeride şu ulkenin şu eğitimini savunuyor.
:D yine kendince düşündüğünü doğruymuş gibi söylemek.Ben neyi savundum burada? Online eğitim ile bir şey öğrenilmediğini savundum.Kalkmış bana söylemediğim savunmadığım şeyi savunuyomuş söylemiş gibi gösteriyor.Aklından geçeni yapmış gibi kabul edip söylemenin ne olduğuna bak internetten

Cruyff and Messi

80+ Bronze
Top Bottom