HOcam bence kırtasiyeler para yesin diye açtılar 1-2 haftaya açılırTahminen kapanır, kantinde 1500 kişi toplanıyoruz herkes üst üste sınıfta 40 kişiyiz korona olmamamız için başka sebep yok.
bazı illerde ders 30dk olmuş.Okullar 6 Eylül’de açıldı o zaman vaka sayısı 20 bin di 7 Eylül’de 23 bine fırladı sizce kapatılmalıdır kapatılırsa ne zaman kapatılır ?
TAHMİN Konusu
Bizde 1 saat 10 dk olan ders var, şaka gibi.bazı illerde ders 30dk olmuş.
Hibrit eğitim ne oluyor?Sanmam ama yakın zamanda hibrit eğitime belki geçebilirler, devlet okullarında tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizde 1 saat 10 dk olan ders var, şaka gibi.
Online ve yüzyüze karışıkHibrit eğitim ne oluyor?
Bizde 40 dk herkes dip dibeSanmam ama yakın zamanda hibrit eğitime belki geçebilirler, devlet okullarında tabi.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizde 1 saat 10 dk olan ders var, şaka gibi.
O kadar zaman ders nasıl işleniyor ya, blok ders mi yoksa?Bizde 1 saat 10 dk olan ders var, şaka gibi.
kardeşimi almaya gidiyorum insanlar birbirine yapışmışOkullar 6 Eylül’de açıldı o zaman vaka sayısı 20 bin di 7 Eylül’de 23 bine fırladı sizce kapatılmalıdır kapatılırsa ne zaman kapatılır ?
TAHMİN Konusu
abi sınıflar 35 40 kişi klıma açık heryer kapalı öğrencilerde maske yok öğretmenlerdede yok okulda 1tane kişinin corona olmasıyla öğretmene geçer öğretmende öğretmenler odasından diğer öğretmenlere bulaştırır onlarda bizeOkullar 6 Eylül’de açıldı o zaman vaka sayısı 20 bin di 7 Eylül’de 23 bine fırladı sizce kapatılmalıdır kapatılırsa ne zaman kapatılır ?
TAHMİN Konusu