Neler Yeni

Okullar sizce kapatılmalı mı

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
hayır hocam ben 8.sınıfım okula gitmesem ben lgsye girmem lgs bana girer bence kapamaya gerek yok
Hocam ben 10.sınıfım ve bence en mantıklı seçenek okulun sadece 8 ve 12`lere açık olması ya da 8 ve 12`lere açık olacak ama diğer sınıflara da karma olucak yani bence en mantıklıları bunlar bu arada yazım hatası yaptıysam affola telefon da olduğum için pek iyi yazamıyorum ve telefon otomatik düzeltiyor

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar her ne kadar istemesem de kapatılmalı çünkü daha 3 gün de benim okuduğum okul da 2 öğretmen, 3 öğrenci toplam 5 kişi korona oldu ve eminim bu sayı daha da artacaktır çünkü ben okula servisle git gel yapıyorum ve orda da insanlarla yan yana oluyorum ve bugün yan yana oturduğum kişiyle sohbet ediyordum ve bana kendi sınıfından birinin corona olduğunu söyledi ve bu corona olan kişi ilk gün okula gelmiş yani büyük ihtimalle diğerlerine de geçmiştir ve zaten benim okuduğum okul da 800 kişi var ve okulun bahçesi 800 kişiye göre cok küçük yani her türlü korona varsa bulaşır ve büyük ihtimalle de ilerleyen günler de korona oldum diye yeni bir konu açarım neyse bence kapatılmalı sizce ve sizde de korona olan oldu mu
Otobüs ve ulaşımı çözdükleri zaman okulların kapatılması için bir sebep yok.
@Harley Quinn❖ hocam sizin tuzunuz kuru bizim aşı randevularımıız çıkmıyor aşı ile çözülcek bir msele değil sorun ulaşım ulaşım berbat otobüs seferleri arttırılmalı.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
kapatılsın diyenler okul okumayabilirler. aşını ol tıpış tıpış okula.
Aşı olmak istiyorum ama aşı olma hakkı gelmiyor ben napabilirim? Ve bu arada okula gitmeyi seviyorum ve zaten derslerim de fena değil ama yine de en azından öğrencilerin bir coğu aşı olana kadar eğitim karma olsa iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Otobüs ve ulaşımı çözdükleri zaman okulların kapatılması için bir sebep yok.
@Harley Quinn❖ hocam sizin tuzunuz kuru bizim aşı randevularımıız çıkmıyor aşı ile çözülcek bir msele değil sorun ulaşım ulaşım berbat otobüs seferleri arttırılmalı.
Pek anlayacağını sanmıyorum hocam kendisi büyük ihtimalle aşı olduğu için rahat

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Aşı olmak istiyorum ama aşı olma hakkı gelmiyor ben napabilirim? Ve bu arada okula gitmeyi seviyorum ve zaten derslerim de fena değil ama yine de en azından öğrencilerin bir coğu aşı olana kadar eğitim karma olsa iyi olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Pek anlayacağını sanmıyorum hocam kendisi büyük ihtimalle aşı olduğu için rahat
Anlamadığım normalde aşıları yıllar aralıklarla olurken neden korona aşısı aylık ?

Rvnl

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
341
İsim
‏‏‏‏‏‏‏‏
Aşı olunca dokunulmaz olunduğunu falan sanıyor bazı arkadaşlar herhalde. Öyle bir olay yok ağır geçirmemen için aşılar var virüsü bitirmek falan degil. Şimdilik okulların kapanacagini sanmıyorum ama ileride kapatmak zorunda kalacaklar bence. 40 kişilik sınıflar var hiç akıl karı değil.

Dontaçhi

80+ Gold
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,530
İsim
Dontaçhi kâfi.
Aşının hâlâ %100 çözüm olduğunu sanan arkadaşlar var.. üzücü.

3-5 korona çıktı diye okullar kapatılırsa olmaz olmamalı fakat tek endişelendiğim nokta ben gibi Kronik rahatsızlıkları olan çocukların virüs geçirmesi. Onlar normal bir insana göre çok ağır bir şekilde geçiriyor bu süreci.
Şu anlık kapatılacağını hiç sanmıyorum fakat her ne kadar "Önlem Aldık" deseler de 0 önlem var. Bu gidişle kapatılma ihtimali var fakat dediğim gibi yakın bir zamanda olacağını hiç sanmıyorum.

Kamina

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
İmam Hatipler kapatılsın.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Her gün şu konuyu görmekten inanın bunaldım. Her akşam girdiğimde bu başlıktaki konular ile karşılaşıyorum.

Yahu benim güzel kardeşim;
Zaten kapatılması gerekiyorsa bunu Bilim Kurulu, Milli Eğitim Bakanı ve Cumhurbaşkanı toplantıda konuşup kararlaştırırlar. Değil mi? Neden burada her gün aynı konuyu açıp HİT KASMAYA çalışıyorsunuz anlamıyorum.
Bıktırdınız be.

HasanBG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
859
İsim
Hasan
Her gün şu konuyu görmekten inanın bunaldım. Her akşam girdiğimde bu başlıktaki konular ile karşılaşıyorum.

Yahu benim güzel kardeşim;
Zaten kapatılması gerekiyorsa bunu Bilim Kurulu, Milli Eğitim Bakanı ve Cumhurbaşkanı toplantıda konuşup kararlaştırırlar. Değil mi? Neden burada her gün aynı konuyu açıp HİT KASMAYA çalışıyorsunuz anlamıyorum.
Bıktırdınız be.
Aynen zaten milli eğitim bakanı fln bizi cok düşünüyor :D cok düşünse bu kadar vaka varken ve öğrencilerin coğu aşı olmamışken okulu açmazlar

MrBonapart

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,378
İsim
Oğuzhan
Steam
https://steamcommunity.com/id/MrBonapart/
Discord
Bonapart#5796
Kapatılmamalı. Virüs uzun bir süre daha bizimle olacak.

Alfha13

80+ Silver
Okulların açılmasının 129. günü

"Okullar kapanmalı mı?" diye açılan konuya 1327. kez cevap yazıyorum: Kapatılmamalı

Loxerith

80+ Silver
En İyi Cevap
1
kapansın hocam maymuna döndük 3 günde

Top Bottom